קושי בריצה

Lsivan

New member
קושי בריצה

התחלתי באימוני כושר קרבי, באימון הרביעי שלי שהיה אתמול רצנו בים, היה לי קשה מאוד, כבר בחימום הרגשתי שהרגליים לא נותנות לי להמשיך לרוץ, ובגלל זה התחלתי ללכת ואז נשארתי בפיגור נוראי מאחור. אח"כ בהמשך האימון בקושי החזקתי מעמד מבחינת הריצות וכשהיינו צריכים לעלות עליה באיזה דיונה לא הייתי מסוגל. המצב הזה שבו אני מפגר מאחורי כולם ייאש אותי מאוד וגרם לי לחשוב שאולי יש לי איזה בעיה פיזית. מה אתם אומרים? יש איזה בדיקות שכדאי לבצע? נ.ב - יש לי מבנה גוף רזה כך שעודף משקל לא יכול להיות הבעיה.

אין קשר לעודף משקל...

אולי אתה פשוט לא בכושר??? גם כשאני התחלתי לרוץ לפני 6 חודשים סיימתי ריצת 2000 בקצב של 10:30 דקות!!!! והיום אני רץ אותה בקצב של 7:18... כל המטרה של הכושר הקרבי הוא לפתח לך את הכושר בהדרגה. תמשיך ללכת ואני בטוח שתראה שיפור- אל תתייאש...

Lsivan

New member
כן..אני רץ 2000 ב10:30 דקות..

הבעיה שלי היא שאני בי"ב.. והיום סיירות הוא כבר בינואר..איך אני יכול להגיע לתוצאה טובה עד אז..

תשובה

תלוי מתי נולדת- לא כולם מקבלים יום סיירות בינואר. אם אתה בינואר אז יש לך מספיק זמן לשפר את התוצאות. 4 אימונים בשבוע מספיקים ותוך 3 חודשים אתה מגיע לתוצאות הרצויות. כנס לאתר www.idf2000.co.il ושם כנס לסדרות כושר ותראה למטה תכנית כושר שבנויה לכמה שבועות. תעבוד עליה ותרגיש בשיפור. כשרק התחלתי לרוץ בקושי הצלחתי לסיים 3 ק"מ והיום אני כבר רץ 22 ק"מ... בהצלחה אם אתה צריך עזרה תודיע...

תודה...

אתה משתתף בתחרויות או שאתה רץ בשביל עצמך? או בשביל צבא? וגם התוצאות שלך מצויינות...

למעלה