קושי בחזרה להנקה

dafna26

New member
קושי בחזרה להנקה

שלום, שמי דפנה וילדתי בת לפני חודש וחצי. ניסיתי להניק אותה במשך 10 ימים ללא תוספת, אך היא לא הסתדרה עם ההנקה, בכתה המון ואף ירדה במשקל. לא היתה לי ברירה אלא לתת לה תוספת עד שהיא עלתה יפה במשקל. כיום אני ממשיכה לתת לה תוספת ורק 2 ארוחות ביום- אני מניקה.(לפני כל תוספת אני מנסה להניק, אך אין יותר מדי). אני מאוד רוצה להניק אותה כמה שיותר. הרופא אף המליץ לי לקחת כדורי מטרנה להגברת החלב. זה עוזר קצת, אך לא מספיק. אשמח מאוד לקבל ייעוץ / עזרה בנושא- מה עלי לעשות כדי להגיע בסופו של דבר שוב להנקה מלאה, אם בכלל? תודה.

טורבו901

New member
בנושא הגברת החלב

היי דפנה, שמי סוזי והנקתי את בתי במשך שנתיים וחצי, במהלך תקופה זו נטלתי תדיר כדורים העשויים מצמחים של חברת "חותם הטבע" בשם "חלב אם" , ניתן לקנות גם כנוזל ולמהול בכוס תה צמחים. מנסיון, הכדורים עובדים ומהר, החזה מתמלא ומתחיל לנזול. מומלץ במיוחד כאשר האמא כבר מתחילה "לזייף" בנושא התזונה שלה. הכדורים לא מזיקים ושעויים מצמחים כגון שומר זעתר וכדומה (לפי מיטב זכרוני). עוד 3 חברות ובנות משפחה נטלו אותם בהמלצתי והרגישו בשינוי לטובה. ניתן לרכוש בבתי טבע או לקנות ישירות דרך החברה (היא יושבת באיזור השרון)במשלוח חינם והם גם עושים מבצעים של מוצר שני בחצי מחיר לפי הפרסום האחרון שלהם שראיתי. גם אני ניסיתי בהתחלה ליטול ויטמינים וזה לא השפיע, חוץ מאשר על הרגשתי הפיזית. את בוודאי יודעת שברגע שתניקי כמה שיותר יווצר לך יותר חלב, ולי נוצר יותר חלב (בתקופות שכמעט לא היה לי זמן לאכול משהו) בסיוע של הכדורים. מקווה שיהיה לך לעזר. אל תתייאשי
))

dafna26

New member
תודה על המידע

היי סוזי, תודה על המידע לגבי הכדורים, זה נשמע מצוין. שווה לנסות. רק עוד שאלה- לוקחים כדור אחד ביום או יותר? אגב- הנקה במשך שנתיים וחצי- וואו! את גדולה! כל הכבוד..

אמאגלית

New member
ממליצה לך להיעזר ביועצת הנקה

עם הכוונה טובה תוכלי לחזור להנקה מלאה. כדאי להתייעץ עם יועצת הנקה מוסמכת. את יכולה גם לפנות למוקד התמיכה של ללצ'ה 1-700-700-254.

1טלטלים

New member
חזרה להנקה מלאה

היי דפנה, ניתן לנסות לחזור להנקה מלאה עם הרבה סבלנות ובליווי יועצת הנקה מוסמכת. כמה תובנות: *הכל מתחיל בתפיסה של תינוק או הצמדות לשד,זה חשוב:מניעת פטמות סדוקות כואבות,תינוק רעב,מיעוט חלב,אי עילה מספקת במשקל ועוד... * חלב בגופך נוצר לפי עיקרון של היצע והביקוש ,ז.א שום ויטמינים ,צמחי מרפא לא יעשו לך יותר חלב ,אלא אם תחזרי להנקה של ממש,ככל שתניקי יותר כך יהיה הרבה יותר.(אגב שימוש בצמחי מרפא,טיפות,חליטות,מאכלים,שתיה מסוימת יגבירו את אספקת החלב).שוב תדרש עבודה רבה כדי להחזיר את התינוקת החמודה לשד . אם יש לך שאלות נוספות אנחנו פה, אמא של טל

למעלה