קושי בחדירה

קושי בחדירה

העלתי כאן בפורום עניין אישי מסויים....ונענתי בהתייחסות אחת בלבד...למה?...מאוד התאכזבתי....בטוחה כי לכמה מהחברים יש מה לאמר/לייעץ/לשתף...אז בבקשה....העניין הוא: כאשר אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין, יש צורך בכרית מתחת לאגן/גב תחתון שלי בכדי שתהיה חדירה....אבל הבעיה היא שבמרבית המקרים לא מצליח החבר לחדור. האם זה קשור לכך שכאשר איבר המין של חבר שלי נימצא בזיקפה, אז הוא קצת מזדקר כלפי מעלה....האם בגלל זה אין הצלחה בחדירה?...או שיש תנוחות שאנו לא יודעים עליהן? תודה

ToryMaster

New member
חומד

אם תקראי קצת מסביב בפורום, תראי בתנועה לא גדולה, ושהרבה שאלות נותרות ללא מענה לפרק זמן לא קצר. בכל מקרה, ההודעה שלך עדיין בעמוד, ואני מבטיחה לך שמי שידע ויוכל לענות יראה אותה גם ככה. אני בדיוק הגבתישם.

יכול להיות שמבנה הכוס שלך צר

וסגור יותר בתנוחה מסויימת ואולי הוא פשוט קצת חסר נסיון איתך אבל איפה הבעיה ? הרי אמרת בעצמך... פתרתם את הבעיה עם כרית אפשר גם שהוא ירים לך את הרגליים למעלה כך שתשעיני אותם על הכתפיים שלו (קצת קשה להסביר את זה ) או שתעשו את זה שאת שוכבת על שולחן והוא עומד או בדוגי וכו' יש כל כך הרבה תנוחות שבהם את יכולה לפתוח את עצמך אליו. התנוחה המסיונרית היא לא תנוחה כל כך מוצלחת מבחינת החוויה המינית (אבל מבחינת הרומנטיקה והאינטימיות היא מושלמת בגלל הקירבה ) פתחי ספר או אתר באינטרנט שמציג תנוחות שונות ופשוט תתחילו לנסות .

היי לך...

מה בעצם הקושי? האם מדובר בכאב שעוצר? בכך שהנרתיק הדוק מדי והפתח סגור? בכך שהאיזור יבש ולא רטוב? בכך שאת מכווצת? מה קורה שם בעצם?

שלום לעונג אישה

מה שקורה קורה אצל החבר ולא אצלי...לי אין כאב....הנרתיק תקין "לקבלת" הפין....האיזור שלי רטוב ...מה שבעצם קורה זה שאנו ביחד 3 חודשים....אני יודעת משיחה עם החבר כי הוא לחוץ בעניין החדירה, וכי מתרוצצות לו מחשבות בראש כמו "...מה אם לא אצליח? מה אם יאכזב אותי? וכד'....[...לדעתי מחשבות שחולפות בכל גבר מצויי...הלא כן?....] היתכן וזו הסיבה לכך שמגיע לזיקפה אך לא לחדירה?..ואם כן, מה ניתן לעשות בנדון?.....שוחחתי עימו בנדון, האם מספיק?

למעלה