קושי בהתמודדות

קושי בהתמודדות

שלום לכולן. בתי בת 7.5. סובלת מטוראט. אני מתוסכלת היות ואני נתקלת בקושי לקבל את רוע הגזירה.

אני מחפשת קבוצת תמיכה של הורים לילדים בעלי התסמונת.

בנבר

New member
קשה קשה

אמא של ענבר 2 היקרה .
התמודדות,תסכול,קושי,ילדה ,סבל,גזירה, כל המילים האלו ועוד הם חלק ממילות המפתח ששייכות לתסמונת טורט אך יש עוד המון מילים אחרות.
יש ימים טובים, יש ימים יפים ,יש ילדה חמודה שבטוח חוץ מלטקטק יודעת לעשות דברים נוספים .
בצל הקשיים נסי להתמקד ולאסוף גם את כל הדברים הטובים ואנחנו כאן זאת הקבוצה והתמיכה לכל הקשיים שצצים לאורך הדרך .
כנסי ,ספרי ,שתפי ושאלי כל שאלה ומניסיוננו העשיר נעזור נענה ונבטיח עתיד יותר מזהיר .

שבת שלום והמון כוח ואהבה
צביה

היי אמא של ענבר

ברוכה הבאה לבית החם כאן בהחלט תוכלי למצוא אוזן קשבת, כתף לבכות ,ללמוד, לשתף וכל מה שיעזור לך כדי להתגבר על הקושי בקבלת "רוע הגזרה".

כולנו היינו שם בתחילת הדרך מפחדים , לא יודעים איך "לאכול" את זה אבל כל אחד בזמנו קם זקוף קומה כדי לעזור לילדו/ילדתו בצורה הכי טובה עבור משפחתו.

אנחנו כאן ונשמח שתמשיכי לכתוב ולהתייעץ

שיהיה המון בהצלחה!

שלום לך, אמא של ענבר

כאמור - כאן תוכלי לקבל את התמיכה ומכאן תוכלי לקשור קשרים שיעזרו לך לעבד, לעכל ולהכיל את המצב החדש של בתך, שלך, שלכם, של כל המשפחה.

בכל מקרה - אם תוכלי לפרט ממה סובלת בתך ואיך זה משפיע על החיים שלה ועל החיים שלכם - נוכל לעזור קצת יותר.

מעבר לקבוצה כאן - אנחנו מתכננים לפתוח קבוצת אימון להורים במהלך פברואר 2013. במידה ויש לך עניין בכך - את מוזמנת לפנות לקבלת פרטים נוספים באמצעות מייל: [email protected].

בינתיים - אני מקווה שתוכלי לקבל כאן מענה ותמיכה בהתאם לציפיותיך.

למעלה