קושינג אדרנלי

talsa9

New member
קושינג אדרנלי

שלום ד"ר. מה שלומך? שמחה לספר לך שעבר למעלה מחודש מאז שנותחתי, והמשקל והנפח הולכים וצונחים (יותר מ-9 קילו כבר מאחורי, עוד כמה נותרו..) ואני מטפלת במקביל ביתר התקלות. רציתי לשאול לגבי התקלפות עור בכפות הרגליים, סביב העיניים ובאוזניים יחד עם תחושת גירוד מציקה - האם זה קשור לחוסר הקורטיזול ולשינוי הסטרואידי? האם ללכת לרופא עור או לחכות עוד קצת? ועוד שאלה - על בסיס ציפורן בוהן ברגל אחת הופיע כתם גדול בצבע לבן. הדוקר אמר לי לבדוק אורין (??) יחד עם בדיקת הקורטיזול הבאה. מה את אומרת? סוף שבוע נעים ושמח

ווס יסט דוס? אורין?

הי טל, רק היום הזכרתי אותך בפני פציינטית חדשה עם חשד ל-... גם היא לא נראית אבל גם אצלה סיפור של עליה פתאומית של 18 ק"ג, אקנה, הפרעות במחזור... כשהכל יגמר, אני חושבת שאת צריכה להתנדב לספר את הסיפור שלך, כדי שיראו שזה יכול להיות כל אחת. לא יודעת מה זה אורין, בחיי! אני לא יודעת מה להגיד לך בנושא העור. זה לא התגבוה האופיינית, אבל יתכן שזו תופעה שרמת הסטרואידים הגבוהה ששררה קודם פשוט דכאה, וכעת היא יוצאת לאור (עור...). תשאלי רופא/ת עור (לא דוקר
). הכל יסתדר בסוף, בטוח. אז ככה. אהה? 9 ק"ג בתוך חודש, זה פייר תגידי? חג שמח!

talsa9

New member
שלום ד"ר

קודם כל - בשמחה אספר את הסיפור, איפה ומתי שרק תרצי. אנחנו בדרך הנכונה לסוף טוב (תכיני את המצלמה).. בקשר לאורין, יכול להיות שאני מתבלבלת בשם. בכל זאת יש לו מבטא ארגנטינאי וגם ככה אני מוצפת אינפורמציה ויש לי בעיות קשב וריכוז מאז המחסור בקורטיזול. לא בצחוק, ברצינות. אני אשאל אותו שוב. מחזור עוד לא קיבלתי, ואני נלחמת בעייפות קשה ובבטן המסרבת להתכווץ, אבל יש הקלה ראשונה בהזעות! חוץ מזה, ד"ר, 9 ק"ג זה ה-כ-י פייר... לא ככה? חג שמח חזרה.

../images/Emo13.gif ארגנטינאי? את לא מפחדת?

הכל יחזור למקומו בשלום. הבטן תתכווץ. מבחינתי את יכולה לעזור עם כפיפות בטן. אולי הכוונה הייתה לשתן urine? אבל מה הוא התכוון?

talsa9

New member
מתה מפחד..

אבל אחד השיעורים מהתקופה הזו הוא לצלוח את כל הפחדים, לא?? ואפרופו פחדים, ראיתי מחקר שעשו על טיפול בקורטיזול שמעלים פוביות. ראית את זה? אולי זו הסיבה שאני ממש לא פחדנית.. אבל מה יהיה עכשיו? שאלתי אותו למה הוא התכוון, והפעם רשמתי ליתר בטחון. הוא דיבר על חומצה אורית URIC אבל חזר בו אחרי שראה את הציפורן. בכל מקרה, הבנתי אותכם, אני קובעת תור לרופא עור.. היום נשקלתי שוב, ואפשר לחגוג את היעלמותם של 10 קילו. זה רשמי ועגול. ואני אזכיר לעצמי את הרגע הזה במשך כל ארוחות החג. שיהיה חג שמח ואופטימי

10 ק"ג??? אל תדברי איתי יותר../images/Emo67.gif

נכון, ראיתי משהו על נושא פוביות וקורטיזול, זה היה ממש לא מזמן וזה היה בעיתון נורא רציני. כבר לא זוכרת איפה אולי אפילו ב-Nature. הכל יבוא במקומו בשלום ובמזן. חג שמח!

talsa9

New member
ד"ר -

את מצחיקה אותי
לפי התיאוריה שלהם אני אמורה עכשיו לפרפר מרוב פחד. אמא'לה..

למעלה