קושיה

roger

New member
קושיה../images/Emo161.gif

אני די חדשה ורציתי לשאול, באיזה עונה הארם יבין שהוא אוהב את מק? ואיזה פרקים זה מה שכולם בפורום מדברים, שהארם אומר למק שזה עכשיו או אף פעם לא?

roger

New member
ואיך אתם רואים כל יום פרק?

איפה זה משודר ואיפה פרקים 918 וכו'??????

תלוי את מי אתה שואל

יש הטוענים שהוא הבין מזמן שהוא אוהב אותה, אבל הוא לא מודה בזה יש שטוענים שהפרק האחרון ששודר בארה"ב אורמ שהוא מודה שהוא אוהב אותה יש שאומרים שזה יגיע בעתיד ובגדווווול ויש שאומרים שזה לא ייקרה לעולם(אבל אנחנו לא מדברים עם האנשים האלה) אין פרק כל יום.... יש רק בשבת, בערוץ 3 וגם בסטאר פרק 918 הוא פרק ששודר לא מזמן בארהב.. שמתקדמים בערך ב3 עונות ממה שמשדר כרגע בערוץ 3... איך אנחנו רואים את זה אתה שואל?.. אממ.... **אהמ לא חוקי אסור לדבר על זה בפורום**אהמ אין לי מושג.. :) מקווה שעזרתי

שמעתי נכון?../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

באיזו עונה הארם יבין שהוא אוהב את מאק? מממה? כאילו... הארם מבין ויודע ומשוכנע שהוא אוהב את מאק מהיום הראשון! מה זאת אומרת מתי? מאז ולתמיד! זה לא עניין של הבנה פה... זה עניין אחר... זה עניין DPB!

פגית

New member
הייייייייייייייי אנשנושים אני פההה

חזרתי מבצפר כרגע........... וצריך לקבוע תאריך למפגש............

הרמוני

New member
אההה....קושיית מיליון הדולר...

אין לנו מושג....רק שזה יקרה כבררררררר!

harmless

New member
לפי מיטב ידיעתי הארם

אף פעם לא אמר למאק שזה עכשיו או אף פעם לא. והארם הבין כבר ממזמן שהוא מאוהב בה. זה פשוט משחק מפגר שהם משחקים. הם אף פעם לא באותו הדף (בגלל יוצרי הסידרה כמובן) ולכן הם גם לא ביחד. אבל אנחנו נדאג לזה שהם יהיו ביחד!

roger

New member
אני בטוחה שכן ../images/Emo140.gif

ג'אגאית מאוהבת אל תכעסי עליי, אני בטוחה שהארם אהב ואוהב אותה, פשוט התכוונתי מתי הוא יחליט לשתף אותנו ...

למעלה