קושיה מאמריקה...

d a p h i

New member
קושיה מאמריקה...

שלום לכולם. אני כרגע בשיא שנות לימודי בתיכון וזקוקה למחשב נייד. בשיטוטי החלטתי שאלה הם האפשרויות שנראות הכי אטאקטיביות. יש לי תקציב של עד 900$. אז הנה המודלים: אחד שתיים ושלוש וגם:מה זה bright view? יש לזה wireless card? והאם יש צורב דיסקים? ופלופי דיסק? תודה, דפנה

Ixion

New member
זה חייב להיות HP?

כי אם לא, יש בחירות מצויינות לDELL.

d a p h i

New member
המליצו לי להימנע מdell...

אבל אם יש לך המלצות טובות עליהם או עסקות /וות, אני אשמח לשמוע. אה, אני חיה בארה"ב ולכן צריכה לדעת את המחיר בדולרים.

syaoran

New member
לא HP!!!

אני גם חשבתי לקנות HP ופשוט כל חנות שהבינה משהו מהחיים שלה התלוננה על המחשבים לשהם ואמרה לי שלא כידאי לקנות מהם ספירו לי אפילו על מקרים על מחשבים חדשים שהגיע לחנות ונפלו אחרי 10 דקות מה עם IBM או LG?

d a p h i

New member
אני לא גרה בארץ...ואמרו לי שHP -->

טובים. אני צריכה עזרה..

senseBOP

New member
HP בהחלט טובים.

אני לא יודע למה אנשים החליטו שהם לא טובים. הדבר היחיד שלט טוב בהם זה השירות בארץ, אבל מאחר ואת בחו"ל, אז אין לך בעיה עם זה. וכמו שנאמר, באמת כדאי לך לבדוק את נוזא ה-Rebates. תמיד יש דילים מדהימים איתם.

Ixion

New member
זה לא שהמחשבים שלהם לא טובים, זה

השירות. בעקרון השירות בארץ מזוויע הרבה יותר מחו"ל, אז אני מניח שזה יותר בסדר.

Jan22

New member
מזמן לא קראתי שטויות

כמו שלך ,מחשבים שנפלו אחרי 10 דקות ? אה נכון ולIBM ו LG אין חיה כזאת ? גם לSONY יש טלויזיות 43 אינצ' שמתפחלצות רבע שעה אחרי שיצאו מהמפעל ,מסקנה - אל תשפוט לפני שאתה בודק מקרוב . HP מייצרים ניידים מעולים ,אני עובד איתם שנים ועדיין לא נתקלתי בשירות שלא כיאות או בניידים גרועים .

senseBOP

New member
אני מוכרח לחלוק עלייך (חלקית)

הניידים שלהם מצויינים
אבל התמיכה בארץ באמת הייתה על הפנים עד היום. לפי דעתי זה כבר השתנה (למזלי לא היה לי צורך לגשת למעבדה עם היום), וכיום לא צריכה להיות בעיה עם השירות שלהם, אבל זנ לא נכון להגיד שהוא תמיד היה בסדר. מה שכן, רוב הניידים שלהם היו תמיד מוצלחים, ומעטים הדגמים שלהם ש"נפלו".

Ixion

New member
דווקא מDELL להמנע?

בכל אופן, יש מלא עסקאות REBATES לDELL, שזה יוצא שאפשר להשיג דילים מדהימים בזמן הנכון. האתר הבא מסכם כל כמה זמן את כל העסקאות האלה של DELL: http://www.notebookreview.com/ כדאי לבדוק שם כל כמה ימים.

tomer65538

New member
צודק במאה אחוז, dell היא החברה כמעט

הכי טובה. אחרי IBM כמובן. במחשבים ניידים בכל אופן

senseBOP

New member
ממש, אבל ממש, לא נכון!

Dell נמצאת בערך במקום הרביעי-חמישי. לפניה יש את IBM, Toshiba, Sony. וגם את Acer, אם אתה שואל אותי. Dell אומנם מייצרים ניידים טובים, אבל איכות החומרים (פלסטיק, מסך וכו') הרבה יותר נמוכה משאר השמות המוזכרים מעלה. זו הסיבה שהם כאלה זולים. הם מספקים את האיכות רק בדברים החשובים, כמו מעבד, זכרון, כונן קשיח, ומקצצים בכל השאר: כרטיס מסך, מסך, רמקולים, מקשים, מארז, כל דבר שלא פוגע ישירות במהירות של המחשב.

לא מסכים עם הדירוג שלך

הדירוג שלי הוא IBM במקום הראשון ולאחר מכן ASUS וסמסונג. רק אחריהן יגיעו סוני, אפל, טושיבה, דל, ACER, HP ופוג'יטסו. עם זאת לכל אחת מהן יש סדרות טובות יותר וסדרות פחות טובות ואצל דל סדרת ה-LATITUDE היא הסדרה הטובה.

senseBOP

New member
אני מסכים איתך.

אני מעריץ גדול של ASUS וכל המחשבים שלי הם ASUS, אבל בניידים הם חדשים מדי בכדי לזכות במקום בחמשת הגדולים. אולי בעוד שנה, כשהם ייצברו נסיון אז הם יתאימו לתואר. אני לא מסכים איתך שטושיבה כל כך נמוכה. היא צריכה להיות במקום 2-3, יחד עם סמסונג, ששחכתי ממנה לגמרי. אפל לא נכנסה אצלי לרשימה כי היא לא פלטפורמה של ווינדוס, ומבחינתי היא בקטגוריה וסטנדראים בפני עצמה. פוג'יטסו עד היום ייצרו רק חרא, ועכשיו הם מתחילים קצת להתעורר. נקווה שהם ימשיכו ככה. אתה צודק, לכל יצרן יש את הסדרות החלשות והחזקות שלו, ולכן אין ממש רשימה שתתאים למצב בשוק כפי שהוא באמת.

tomer65538

New member
ו-שנה מספיקה בשביל ותק? אני לא יודע

אמנם כמה זמן IBM בשוק אבל אני בטוח שמדובר בהרבה יותר מהבדל של שנה או שנתיים, אפילו חמש.

senseBOP

New member
IBM הם כבר דינוזאור

על מה אתה מדבר? הם בין הראשונים שנכנסו לתחום. הם וטושיבה. אולי הם חדשים בארץ, אבל בארה"ב הם כבר שנים.

Ixion

New member
חבר'ה, נתחי השוק מדברים:

IBM במקום הראשון. DELL בשני ו-HP בשלישי. יחד עם זאת, זה לא אומר שהחברות האחרות פחות טובות, אלא פחות נמכרות.

senseBOP

New member
לצערי כן, אבל ה עדין לא אומר שזה

הסדר הנכון, או שמשקף את הרמה האימית של המוצרים. מספיק להסתכל על כמות ה-Rebates ש-Dell מציעה כדי להבין מדוע היא במקום השני. אבל נכון, בסופו של דבר, מה שקובע את דעת הקהל זה נתחי שוק.

למעלה