קושיה לפסח

קושיה לפסח

מה הייתם חושבים לו בנזוגכם לו אתם נשואים, היה מאיים עליכם שאם לא תפסיקו לעשות משהו שמפריע לו, הוא יעזוב אתכם. במקרה שלי הוא מאיים שאם לא אפסיק לעשן הוא יעזוב אותי. הוא לא מתכוון לזה. ולא, זה לא שאני מפחדת שהוא יעזוב, אני פשוט מרגישה מאד לא נעים כאשר הוא לא מקבל אותי כמו שאני, עם כל הטוב והרע שלי. לי באופן אישי, זה גורם לעשות דוקא, לעשן יותר ויותר.

adam33

New member
פשוט מאוד

אומרים לו שאם הוא יאיים עוד פעם אתם תסכימו..
))) פעם אמר לי חכם זקן שיחסים מתחילים במילים לומר " אני אתגרש ממך" גם בצחוק לא אומרים ומי שאומר אוליי גם מתכון לכך בתת מודע....

הדווקא בזוגיות

כל הסכם, מעצם מהותו הוא לגיטימי. על כל הסכם, לגיטימי להתדיין מחדש, ולערוך בו שיפוצים. ובכן= בעצם רצונו של בן זוגך שתפסיקי לעשן והעמדת זאת כתנאי- זה לגיטימי בעצם טיעונך כי את רוצה להמשיך לעשן-- זה לגיטימי אך שתי דרישות מנוגדות לעולם לא תחזקנה את "ההסכם" ובהיכרח יתפורר. וכשאני קורא את שאיפתך שהוא "יקבל את הטוב והרע" שבכך, קשה שלא לתמוהה. אין מוחשיות בדרישה "לקבל את הרע" אשר בי, זוהי גישה לא נכונה. יש בדבריך משהו מעורר לחשוב כי מידת האיכפתיות שלך מן הזוגיות היא זעומה, ואת בתוכה "כל עוד לא תמצאי זוגיות אחרת מעוררת יותר מבחינתך" האם כל רע שבתוכך את מצפה שהוא יקבל?........ מרים גבה, ומסיים בברכת הצלחה

הכי חשוב זה דווקא

לא לעשות "דווקא". אוקי,מפריע לו העישון,לגיטימי. קחי אויר,תחשבי בדיוק מה מציק לך בדרישה שלו? זה שהוא מאיים עלייך?צודקת. בזוגיות לא מאיימים.מדברים.מתקשרים. קחי אויר (אפשר גם שכטה...), שבי איתו לשיחה, תגיעו להבנות לגבי העישון (ובטח לגבי עוד דברים שמפריעים לך ולו), כמו אולי שתעשני רק בחדר מסויים בבית או משהו בסיגנון,ותסכמו ביניכם שלא מאיימים ולא עושים דווקא,כי זה יותר מתאים לזוגיות בגן ילדים ולא לזוגיות במערכת בוגרת. בברכת חג שמח.

seeyou

New member
זה גורם לך לעשות דוקא?../images/Emo140.gif

זאת לא גישה ל "זוגיות" שתחזיק מעמד הרבה שנים!! את יכולה "לעמוד" על שלח על דברים יותר גדולים וחשובים! חג שמח!

למעלה