קושיה לי אליכם .

DJNYC

New member
קושיה לי אליכם .

אני לא מבין משהו... למה תחת "אשכול" גאווה יש 2 פורומים.. האחד "גאווה" והשני "לסביות"... אני היחידי שזה נראה לו מוזר

enough

New member
השאלה במקומה ../images/Emo33.gif למנהל

בס"ד friend יקר אני מציע לך לשאול מי אם לו את המנהל enugh

טל קר

New member
יש לי תשובה.

עד לפני שפורום גאווה נפתח היה רק פורום "לסביות". תפוז פותחת פורומים כשיש מנהל שמוכן לנהל. בIOL היו למשל חמישה פורומים: זהות מינית לנוער נשים בלבד גברים בלבד סטוצים גברים בלבד זוגיות גאווה מכיון שבתפוז רק שני מנהלים הרימו את הכפפה (בוביט ואופק) אז יש רק שני פורומים. אם עוד ירימו, אינשאללה יהיה בתפוז אשכול גאווה שמכיל יותר משני פורומים. גאווה זה לא הקונטרה הגברית לפורום לסביות (לפחות לא אמור להיות), אלא פורום להומוסקסואלים לסביות בי טרנס וידידים.

letter

New member
טוב לדעת

i am sorry לא היתי בפורום הזה אני חדש thank you friend

i love u

New member
ברוך הבא מאמי ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif

i love u

New member
שלום גברברון יפה תואר שלי

מה המצב מה קורה? שבוע לא היית פה ואני משערת שזה בגלל שהיית בצבא מה איתך מאמי? איך עבר? אני מקווה שהיה אחלה עד כמה שאפשר
אממממממ חוץ מזה ראיתי את התמונות את השנייה אני מכירה היא מהגלרייה של הגברברים היפים שמקרה יצא לי לבקר... (אמממממ וחוץ מזה הייתי רוצה ביס חחחחח)... התגעגעתי אליך וירטואלית מאוד... שמחתי לשמוע שאתה חיי... שיהיה לך רק טוב מקווה לשמוע ממך בקרוה שלך ב-
ענקית ועצומה,
יפעת

i love u

New member
נ.ב...

אחלה של תמונות
נ.ב יש לך אייסיקיו? אם כן ובא לך אז... 101593606

למעלה