קושוש, מה שלומך ? B-)

זורקה

New member
קושוש, מה שלומך ? B-)

אני רואה שאת מומחית גם לעוגות. שיהיה לכולנו חג שבועות שמח. זוהר.

קושוש

New member
זוהר, שלומי טוב, תודה, מה שלומך ?

דרך אגב, מצאתי לך מתכון להכנת תערובת לאבקת צ`ילי, אם עדיין קשה לך למצוא בסופר: 3 כפות פפריקה 1 כף כמון 2 כפות אורגנו 1 כפית פלפל קאיין 1/2 כפית אבקת שום

זורקה

New member
קושוש - תשמעי, את ממש בסדר B-)

הידעת זאת ? יפה מצידך שאת זוכרת כל מיני דברים שביקשתי. מקווה שעם מגמה שכזו, אוכל גם אני לחדש מדי פעם. שיהיה לנו תמיד טעים ולהשתמע. זוהר .

קושוש

New member
תודה, תודה, תמיד שמחה לעזור בכיף.

זוהר, שיהיה לך חג שמח, ולכל שאר חברי הפורום ! זוהר, האם אתה עדיין מעוניין במתכונים איטלקיים ?

זורקה

New member
איזו שאלה ? ? ? בטח שבוודאי H-)

קושוש חופשי חופשי שילחי אותם מקווה שאעמוד בקצב ההכנה. אגב, אם יש לך ידע בסלטים טובים, אז בכלל מה טוב ! תודה, זהר.

קושוש

New member
אז בוא נתחיל בסלט פשוט אבל

יפהפה, וכדי לעשותו יפה יש להשתמש בקערת זכוכית שקופה בעלת תחתית שטוחה וגבוה ! בוא נאמר קערה בעלת קוטר של 20 עד 25 ס``מ וגובה בערך אותו דבר. מצרכים: 5-4 עגבניות קשות ובשלות 2 בצלים בינוניים 5-4 מלפפונים 2 בצלים סגולים 2 כדורי גבינת מוצרלה גדולים 250 גרם גבינת פטה עלי ריחן קצוצים גס 3 ביצים קשות מגוררות לרוטב: 1/4 כוס שמן זית כתית 1/4 כוס שמן חמניות 1/3 כוס מיץ לימון מלח ופלפל שחור לפי הטעם קורט סוכר (אופציה) אופן ההכנה: לפרוס (רק לפרוס, לא לקצוץ) את כל הירקות. לחתוך את הגבינות לקוביות. לסדר את הירקות והגבינות בקערה בשכבות לפי הסדר הרשום. לפזר עלי ריחן קצוצים ולקשט בביצים. לערבב את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת, לנער היטב וליצוק מעל הסלט. לא ולא לערבב את הסלט !!!!!!!!!!!! בינינו, כשאני מכינה את הסלט הזה, בא לי שישאר על השולחן ליופי (חה חה חה)

מאפין

New member
קושוש - מה עם הממולאים המרקואים

שהבטחת? עדיין מצפה, מאפין B-p

קושוש

New member
מאפין, ממש מתנצלת מכל הלב, באמת

שלא התכוונתי שלא לענות, אבל כיוון שביקשת מתכון לבצלים ממולאים, היחיד שמצאתי אצלי בסגנון מרוקאי הוא מתוק שמכיל צימוקים, קינמון וכו` ולכן חשבתי שלא תהיי מעוניינת כי רצית משהו פיקנטי. אבל יש לי אחרים ולא מתוקים: תפ``א, ארטישוק, פלפלים, חצילים - הכל ממולאים פיקנטיים. רוצה???????? אשמח לתת מכל הלב.

נופר 30

New member
לא יפה להאשים סתם

היא רשמה אותם למטה כתשובה להודעה שלי צריך רק לדפדף נופר

קושוש

New member
סלט חצילים ופלפלים קלויים

מצרכים: 4 פלפלים אדומים מנוקים וחצויים לאורכם 2 חצילים פרוסים לפרוסות של 1 ס``מ שמן זית לטיגון ולתיבול 2 כפות עלי טימין טריים 4 שיני שום קלופות ופרוסות דק 3 כפות חומץ בלסמי מלח ופלפל שחור אופן ההכנה: למרוח את הפלפלים בשמן זית ולהניח על רשת התנור עם הצד החיצוני כלפי מעלה. לשים מתחת לרשות את תבנית התנור ולקלות בחום של כ-180 מעלות כ-30 דקות. להוציא (לשמור את הנוזלים שבתבנית) לשים בסיר מכוסה או שקית ניילון, להקל על הקילוף. לטגן את החצילים כמה דקות מכל צד עד שיזהיבו מעט. לקלף את הפלפלים. לסדר את הפלפלים והחצילים בכלי חסין-אש שטוח ונאה בצורה חופפת מעט, שורה מזה ושורה מזה. לפזר מעל את שיני השום, עלי הטימין, חומץ, מלח ופלפל, 1/2 כוס שמן זית ואת מיצי הפלפל שנשארו בתבנית. לאפות כ-20 דקות. להגיש עם לחם לבן משובח. בתיאבון !!!!!!!

קראתי ונדלקתי - הסלט פשוט

נשמע לי גם יפיפה וגם טעים !!! 8-p אני פשוט חייבת להכין אותו !!! קושקוש תודה לך מראש. אורית

למעלה