קור עיזים בחוץ למישהו יש כבר שלג?
P puma141 New member 9/1/13 #4 באמת נו..מלא שלג! אני מקלידה מהשלג יושבת על הגג...איזה כיף. קורוזיה אה? אני בדיוק עמדתי לשלוח לך מסר חיובי! שכח מזה..
באמת נו..מלא שלג! אני מקלידה מהשלג יושבת על הגג...איזה כיף. קורוזיה אה? אני בדיוק עמדתי לשלוח לך מסר חיובי! שכח מזה..
P puma141 New member 9/1/13 #9 הוא סותר את עצמו..הוא אמר לפני חודש וחצי בערך, שהוא נמשך רק לחכמה. עכשיו הוא אומר שאנחנו עם מטופש. אני חושבת דקה איזה עוד עם יש...שהוא נמשך אליו. דיויד, תסתובב שניה..ותלך. אני רוצה לראות את צורת ההליכה שלך.. תודה
הוא סותר את עצמו..הוא אמר לפני חודש וחצי בערך, שהוא נמשך רק לחכמה. עכשיו הוא אומר שאנחנו עם מטופש. אני חושבת דקה איזה עוד עם יש...שהוא נמשך אליו. דיויד, תסתובב שניה..ותלך. אני רוצה לראות את צורת ההליכה שלך.. תודה
י ילד רע ומר New member 9/1/13 #13 נאקה. קוראים לזה נאקה. וכשאין כבשה הן מוצצות נפלא עם ה..שפתיים האלה..
P puma141 New member 9/1/13 #15 ואחר כך אוכלות אותך. אם המרקם שלך הוא פיברגלס...*אני יודעת מה זה, למרות שאני בת* תעריכו!!
P puma141 New member 9/1/13 #14 כולן? אתה פעם קראת פוסטים שלי?! למה אתה סתם קובע? זה פוגע. כואב אפילו. אני אחשוב על איזה פוסט לפתוח מחר, ותבוא. אני אשתדל!! אצא מעורי... אני אתייעץ עם גבר-אבל הרעיון יהיה שלי! ואז נראה מה תחשוב עלי. *יש מטומטמות ויש שלא-אצל גברים זה רוב, לא חשוב איזה...*
כולן? אתה פעם קראת פוסטים שלי?! למה אתה סתם קובע? זה פוגע. כואב אפילו. אני אחשוב על איזה פוסט לפתוח מחר, ותבוא. אני אשתדל!! אצא מעורי... אני אתייעץ עם גבר-אבל הרעיון יהיה שלי! ואז נראה מה תחשוב עלי. *יש מטומטמות ויש שלא-אצל גברים זה רוב, לא חשוב איזה...*
P puma141 New member 9/1/13 #22 תפסיק! אני רוצה להוכיח לו שאני חכמה.. ואם תגיע ונשכב-אז זה סתם על הדרך! לא זו=-הייתה הכוונה מראש, ואל תעליל..
תפסיק! אני רוצה להוכיח לו שאני חכמה.. ואם תגיע ונשכב-אז זה סתם על הדרך! לא זו=-הייתה הכוונה מראש, ואל תעליל..
י ילד רע ומר New member 9/1/13 #24 אני לא יכול ככה שאת מתייחסת אלי כמו בוב מתנפח. כמו זוב. יש בי הרבה יתר מזה. הרבה יותר. וזה עצוב.
P puma141 New member 9/1/13 #25 זה אתה רמזת. יואו הרוח! אתם לא מבינים! אני אשכרה מפחדת... אל תתנפח עלי!