קורקבנים

אייבורי

New member
קורקבנים

זה נראה לכם יפה לפתות גבר שבע במנת קורקבנים שהרי בכלל קורקבנים הם זכרונות מסבתא, זכרונות של ילדות ואפשר לאכול אותם (טיפה מלוחים מידי) בכל שעה. בכלל שמתי לב, שקורקבן עם עגיל זה הכי סקסי. אבל יש לי חשדות שזה לא קשור לסבתא. ואם כבר בחשדות עסקינן, יש לי חשדות שכאשר אישה כותבת בגלוי את האושר שלה אני חושד שהיא לא לגמרי מאושרת (להלן מוצג א, גרושה מאושרת) כי המאושרת ממש, דוממות (יענו לא חופרות) וזאת כל האמת

אייבורי

New member
אני הכי סובל פה

ומטרת החפירות, לאמלל אותך. [בקיצור אין לך עגיל בקורקבן אני מבין]

עוקצני

New member
קורקבנים

מאז שאמא שלי הלכה לעולמה לא זכיתי לאכול מנת קורקבנים משובחת. כפיצוי, אני נהנה מאד מהתחליף האנושי, רצוי ללא מתכות כבדות. אני אוהב את החפירות שלך, אתה מזכיר לי את בומבה צור בתעלת בלאומליך. (בטח הצעירים פה לא כל כך בקטע)

Prince315

New member
תנגב את החלב הכחול

מהשפתיים שלך... <מזל שיש ויקיפדיה> בלאומילך = חלב כחול בגרמנית לא בקטע, אה? עכשיו תתנהגו יפה ותתכסו בשמיכה..
אין קורקבנים להיום!

הוא הזמין אותך אלינו? מתי אתה מגיע? יש גולש קורקבנים. קורקרנים אנושיים עם מתכות לא עושים לי את זה בכלל.

Rtitan

New member
היה גולש קורקבנים כפרות...

טוב, נו... אני מחכה לך לארוחת צהריים מאוחרת... מזל שיש בינתיים קרמבו להמתנה
. אייבורי - בעוד שעה הגולש הזה היסטוריה, תזדרז.

ismeralda100

New member
really?

לא יודעת, אני איכשהו לא כ"כ מתלהבת מזה. גם שזה הגיע עם גבר מלהיב ביותר, זה עדיין לא ממש עשה לי את זה. הייתה תקופה אגב עד לא כזה מזמן שפשוט לכולן/ם היה שם עגיל, איכשהו הטרנד הזה הפסיק....קצת

WinWin8

New member
אוייי פוסט על פופיקל'ך....

מאז שסבתא גיזלה הלכה לעולמה בשיבה טובה וכשחיוך ניבזי מרוח על שיפתותיה [אמרתי לכם רני מרגיש לא טוב....] , אני נאלץ להסתפק בפופיקלך של המעורב של סימה בירושלים. פופיק מעוצב יפה, שקעעורי כמו שיריון של שבלול עם פירסינג שכל זה מוצע על בטן שטוחה בלי טיפת פאפאנש, מחרמן אותי בטירוף. הקטע עם החפירות והאושר, לא הבנתי למה זה קשור בדיוק.

יערית

New member
עוד מעדן מבית היוצר מרוקו

גם אותם יחד עם לבבות יש לעשות באהבה. אני גרושה מאושרת,איפה הבור?

למעלה