קורע............... חחחחחחחחחח

נעמה125

New member
קורע............... חחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מרבה לאחרונה לצאת מהחדר........ הנאצים פה ולא מתחשק לי לראות אותם יותר מדי..... ואבא שלי התחיל לדאוג.......... אז תקראו את השיחה שהיתה ביננו היום אחרי ארוחת ערב. אבא: נעמה, אפשר לדבר איתך? אני:(באה). מה? אבא: מה את עושה כל היום בחדר? אני: מעשנת סמים אבא: אני רציני אני:גם אני ( חחחחחחחחחחחחחח) יש לי מריחואנה... קוקאין. מה לא. רוצ קצת? אבא: זה לא בריא......... את צריכה לאורר אותו.... לצאת קצת ממנו למה את כל הזמןבחדר? אני: אני רק רוצה פרטיות אבא: תהיי בסלון, אנחנו לא נפריע.... ולא נתערב ( yah right) אני: אבל אני לא רוצה........ אני וכריס רוצים להיות לבד...... אבא: זה בגלל לורה.? אני: יש לך שכל......... תחשוב לבד.... אבא: את לא מבינה שזה לא נורמלי להיות בחדר ולא בחוץ? אני:אתה לא מבין שהעולם כבר מזמן הפסיק להיות מקום נורמלי? חחחחח בסוף לא הסכמנו ונשארנו באותה נקודה חחחחחחחחחחחח

kpln

New member
חחח ../images/Emo6.gif

לא רע בכלל!
מפתיע אותי שהוא התקדם כל כך - מדהים לראות איך שאנשים לא יודעים להבין את אלה שהכי קרובים אליהם... אורן

Trinity 8 P

New member
I think you are just ../images/Emo110.gif

pathetic. HE IS TRYING TO HELP YOU FOR GOODNESS' SAKE! I think you're doing it all for attention... believe me a person who does not want to get out of the room is not jerking around on line telling everybody about their problems, I've been there. So you had a hard life, get treatment. How selfish can you be?? Just because you know what pain is you need to understand that his life isn’t much easier, do u think it's easy for him to deal with a new country raising a daughter alone? And you are not that easy to deal with. You wanna be alone with your boyfriend, Fine! Tell him: “Daddy I want to be alone with my boyfriend" in the worse case scenario he’ll ask you if you two are having sex and I think he knows you're too young, and he won't ask that, but even if he will, say:" No, and I think you should trust me on this" But you choose the harder way; you choose to milk every little piece of attention you can get. So much for being closed in a room. I'm sorry but I just can't see how you are able to intentionally hurt your dad like that.

נעמה125

New member
ווטאבר...... את מכירה אותי בכלל?

קודם כל להבהיר את הנקודה - אני ואבא שלי כרגע סבבה..... אני אל מעונינת לצאת המחדר שלי כי זה הדבר היחידי שלא השתנה בבית שלי....... והמקום היחידי שהוא שלי בלבד..... לתשומת לב?think whatever you like. you gonna do it anyway כתבתי את זה סתם....... כמו שאני כותבת הרבה דברים סתם........ לא מוצא חן בעיניך? dont read! המדינה החדשה זו בחירה שלו. לא שלי........ ואני צחקתי איתו...... נראה לי שהוא הבין שזו היתה בדיחה...... והוא לא כועס עלי אז למה שאת תכעסי?

EROTOMANIA

New member
........

עכשיו קלטתי משהו, איך היא תדע שזה לא מוצא חן בעיניה אם היא לא תקרא? איזה יופי, אני חכמה.

למעלה