קורע............... חחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מרבה לאחרונה לצאת מהחדר........ הנאצים פה ולא מתחשק לי לראות אותם יותר מדי..... ואבא שלי התחיל לדאוג.......... אז תקראו את השיחה שהיתה ביננו היום אחרי ארוחת ערב. אבא: נעמה, אפשר לדבר איתך? אני
באה). מה? אבא: מה את עושה כל היום בחדר? אני: מעשנת סמים אבא: אני רציני אני:גם אני ( חחחחחחחחחחחחחח) יש לי מריחואנה... קוקאין. מה לא. רוצ קצת? אבא: זה לא בריא......... את צריכה לאורר אותו.... לצאת קצת ממנו למה את כל הזמןבחדר? אני: אני רק רוצה פרטיות אבא: תהיי בסלון, אנחנו לא נפריע.... ולא נתערב ( yah right) אני: אבל אני לא רוצה........ אני וכריס רוצים להיות לבד...... אבא: זה בגלל לורה.? אני: יש לך שכל......... תחשוב לבד.... אבא: את לא מבינה שזה לא נורמלי להיות בחדר ולא בחוץ? אני:אתה לא מבין שהעולם כבר מזמן הפסיק להיות מקום נורמלי? חחחחח בסוף לא הסכמנו ונשארנו באותה נקודה חחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מרבה לאחרונה לצאת מהחדר........ הנאצים פה ולא מתחשק לי לראות אותם יותר מדי..... ואבא שלי התחיל לדאוג.......... אז תקראו את השיחה שהיתה ביננו היום אחרי ארוחת ערב. אבא: נעמה, אפשר לדבר איתך? אני