היי לכולם. בזמן האחרון אני ממש לא מוצאת את עצמי וממש רע לי. אני מרגישה שנכנסתי למבוי סתום. רציתי לדעת אם יש איזה שהוא קורס מומלץ שאני יכולה ללכת אליוץ אני אשמח אם תשתפו אותי בשינוי שהוא גרם לכם.
להרגיש רע זה חלק מהטבע שלנו כבני אנוש. אין אף אדם בעולם שלא מרגיש רע. לדעת מהן הסיבות המדוייקות להרגשות הרעות שלנו - זה למעלה מהטבע שלנו. להגיע לשורש - לדעת את הסיבות להכל : למטרת החיים שלנו , לתכלית הבריאה למטרה שלשמה אנו כאן -זהו חקר הסיבות לחקור את זה זה כן באפשרותנו. לא מכיר קורס שיכול לתת את זה אך אני מוכן לנסות לעזור ...
אני מתפרצת לדלת פתוחה, פעם ראשונה שלי כאן. אבל לא יכולתי שלא לענות. אני כירה קורס נפלא למודעות עצמית שנפל החלקי הכבוד לעבור אותו ואת רוב שלביו. הקורס נקרא אינסייט ואם תרצי פרטים נוספים אשמח לתת לך. ישקורס כזה שנפתח ב 26 ביולי והוא עד ה 30. החבר'ה מקסימים, מקבלים המון ממנו בברכת אור ואהבה.
שלום לך! אני מזמינה אותך ב 29.7 לסדנת מודעות עצמית בשילוב עם כלים מעולם האימון האישי, במחיר סמלי מאוד, שיכולה להתחיל לתת מענה בדיוק לתחושות האלה. את מוזמנת לפנות אלי במסר, או להסתכל על המודעה בלוח המודעות. פסיכולוגית חברתית MA ומאמנת אישית