קורס..

saritush

New member
קורס..

שלום לכולם! רציתי לשאול- האם קורס צבאי מתחיל מייד עם סיום הטירונות? או שיש פרק זמן מוגבל בין סיום הטירונות לתחילתו? אני מתגייסת לקורס צבאי בהאזנה (מודיעין), ופשוט רציתי לדעת.. האם ב``איתור חמ``ן`` ידעו להשיב לי? חשבתי להתקשר אליהם, אבל רציתי לנסות כאן קודם.. thanks.

saritush

New member
נכון..

כן, אני מתגייסת ב-04/03.. גם את? תכתבי לי אם כן..

@miri

New member
כן, גם אני

אני גם מתגייסת למודיעין כמוך אבל למסלול אחר שאני לא יודעת אם מותר לכתוב עליו בפורמים כאלה...

dark blue 17

New member
היייי גם אני !!!

אבל אני מניחה שאת יודעת את זה ! ! יחי הדואר !! :)) ו למירי ... למדת ערבית ?

@miri

New member
ערבית

לא למדתי ערבית, אני מיועדת לשפה אחרת שהיא לא ערבית והיא לא אנגלית( וגם לי אין מושג מה היא) :) בכל מקרה ניפגש בבקום...

שוםכלום

New member
בנות - שאלה!!!

אתן מיועדות לטר``צ או לקד``צ? ומירי - לפי מה שאני מבינה את מיודעת לטר``צ, נכון? אם כן, אז יש לך אחלה תפקיד בשטח (אם תשרדי את הקורס...)

@miri

New member
טר``צ

כן אני עושה טר``צ, ותודה על העידוד כי לי אין מושג מה אני הולכת לעשות.

שוםכלום

New member
מירי

על פי הנתונים שמסרת כאן נראה לי שהבנתי מה את הולכת לעשות. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול אותי ואני אענה לך בשמחה. אני גם עשיתי את הקורס הזה (השתחררתי לפני חודשיים) ונראה לי שאני יכולה לעזור לך, אם תרצי כמובן. את יודעת מתי הקורס מתחיל?

@miri

New member
לשום דבר

דבר ראשון תודה רבה! על הרצון לעזור. תוכלי לומר לי כל מה שאת יודעת למשל מתי מתחיל הקורס, איפה עושים את הקורס, איפה אני אשרת בעצם כל מה שתגידי יעזור לי, כי אני לא יודעת כלום! ושוב תודה מירי

saritush

New member
טר``צ.

אהלן.. אני ויתרתי מרצוני על קורס קדם צבאי, אז אני מניחה מה שאני הולכת לעשות נחשב כטר``צ, למרות שאני מתייחת אליו בשם קורס צבאי וזהו.. דרך אגב- איך את יודעת איזה תפקיד יהיה למירי? היא בעצמה לא יודעת.. * הקורסים הם קשים, בד``כ? * את למדת ערבית? * אם כן, יש משהו שאת יכולה לספר לי על הקורס שיעזור לי קצת? אם כן, אני אודה לך מאוד..

avipe

New member
טירונות בנות

אני כמעט בטוח שהיום כבר טירונות בנות היא בקורס עצמו... הטירונות היא חלק מהקורס... כבר הפסיקו את מה שהיה פעם שקודם טירונות של איזה שבועיים ואח``ב הקורס מתחיל... אז פשוט עכשיו יש לך מעין שעות טירונות במהלך הקורס(נשק ודברים כאלה).

saritush

New member
אני לא כ``כ בטוחה...

אם מה שאתה אומר הוא נכון, אני לא חושבת שהיו שולחים לי מכתב שבו צוין שהטירונות שלי תהיה כ-3 שבועות במקום כשבועיים.. לדעתי יש את הטירונות בנפרד, ורק אח``כ מתחיל הקורס.. אין כ``כ זמן, לדעתי לעשות ``שעות טירונות`` במהלך הקורס.. לומדים יותר מדי שעות.. בכל אופן- תודה!

למעלה