קורס ms project

ללי26

New member
קורס ms project

אנחנו מוציאים את אנשי החברה שלנו לקורס הנ"ל. בשלב הזה אני עוד בודקת הצעות מחיר ומתלבטת בין מכללת הייטק,ג'ון ברייס וסלע. יש לכם המלצות?

vdsp

New member
אם הם אנשי תוכנה...

...לא לעבוד אם project. זה כלי שלא כלכך מתאים (לפחות מהנסיון שלי). אם בכל אופן זה הכיוון, להשקיע הרבה בהתמעה לאורך זמן (כלומר הכסף של הקורס הוא מרכיב קטן)

עידו פ

New member
אפשר לחלוק עליך ?

דווקא שימוש נכון בפרוג'קט יכול לעזור לתהליך הפיתוח. כאשר עובדים לא רק עם פרוג'קט אלא עם ההרחבות שבנויות עליו, כגון פרוג'קט סרבר והיכולת לשלב את הפרוג'קט סרבר עם ה-team system (במקרה של דוט נט), אפשר לתכנן את הלו"ז של הפרויקט בצורה שתאפשר למפתחים לעדכן את התקדמות עבודתם ולקבל דיווח שוטף על אופן העבודה ועל העמידה בלוחות זמנים. אבל מה שיותר חשוב מללמד פרוג'קט למפתחים, זה ללמד פרוג'קט (וניהול זמן) את מנהל הפרויקט

vdsp

New member
דווקא נראה לי שאין לנו ויכוח

(לא ויכוח גדול, בכל מקרה) אני לא פוסל את הפרוג'ט באופן מוחלט, אפילו הוא מותקן לי ואני משתמש בו _לפעמים_. אבל יש לו כמה חסרונות : - מנסיון בכמה צוותי פיתוח, בונים את הגאנט הראשון, שם זה כלי מצוין שנותן לך מסגרת טובה, תולים את הגאנט על הקיר ושם הוא נשאר עד שהוא מתייבש ונופל. בלי מעקב ושינויים מתמידים (מה שקראתי לאורך זמן) זה לא ממש שווה משהו. וכשאתה בא אחרי שנה אתה מגלה שבין התכנון המקורי ובין מה שהיה במציאות לא היה כל קשר. אני לא מכיר את הteam system, אז אני לא יכול לחוות דעה (למעט שזה פתרון יקר, מסובך, ולא מתאים לכל גודל) - לתכנת בדרך כלל סידרת מטלות פשוטה ובלי תלויות. כל הסיבוכיות של הפרוג'קט היא מיותרת - אם בכל אופן אתה רוצה לעשות שינוי (להחליף סדר פעולות או להעביר משימה בין אנשים) לסדר אח"כ את התלויות ינשך אותך בזנב ויקח חצי יום (מה שגורם לפעמים לא לעדכן ולחזור לבעיות בסעיף הראשון) מצד שני, אני חייב להודות שלא מצאתי כלי שעושה את הדברים בצורה קלה ופשוטה, ושוב: כל כלי הוא טוב בתנאי שאתה באמת משתמש בו. אגב, אני יכול להמליץ על מאמר לא רע בנושא : Painless Software Schedules

אם לא רק המכללות הללו רלבנטיות

יכול להיות שאני אוכל להפנות אותך להצעה מעניינת. פני אלי במסר, במידה ואקטואלי.

למעלה