לגבי החיבור,
מדובר בחיבור די פשוט, וכמו שפיליפ אמר, הטיפים שמופיעים באתר (כולל דוגמאות) מספיקים. אני חושבת שלא צריך מומחה לדבר כדי לתת פידבק על חיבור כזה.

ממה שיצא לי לראות בקורסים המוצעים בארץ, המוצר שהם מציעים הוא כיתות צפופות שבהן אנשים בעלי רמת ידע בלתי אחידה לומדים חומר שמועבר בצורה לא יעילה. הגעתי לשיעור אחד שבו ישבתי אני, תלמידת מדעי הרוח שלא זכרה מה זו משוואה ריבועית, עם בוגרי תואר שני במתמטיקה. בשיעורי אנגלית לעומת זאת (שזה הצד החזק שלי), לא למדתי כלום. בזבוז זמן. כשרציתי להשתחרר מהחוזה ומהשירות הגרוע, זה הביא למסכת התכתשויות שהגיעה לתביעה. יצא לי לדבר עם אנשים אחרים שעברו חוויות דומות.

לגבי ליווי אישי, תלוי למה את מתכוונת. באתר של magoosh.com, שבסופו של דבר עבדתי איתו, שילמתי $99 (שזה פחות מ-10% מהמחירים של קורסים בארץ), בחרתי תכנית לימודים לפי מגבלות הזמן שלי מתוך כמה תכניות שהוצעו, פתרתי שאלות ברמת קושי בהתאם להישגים ולמטרות שלי, ראיתי סרטונים מקצועיים בנושאים שבהם הייתי צריכה הדרכה... מבחינתי, זה ליווי אישי. נכון שזה לא מדריך שיושב איתך, אבל זו הדרכה צמודה שאת מקבלת בהתאם לצרכייך -- צרכים מבחינת תכנון הזמן וצרכים לימודיים. ואני בכלל לא בטוחה עד כמה הליווי שמציעים הקורסים בארץ הוא ״אישי״. אם בליווי אישי את מתכוונת לעזר למשמעת-עצמית (מה שאנשים מכנים ״מסגרת״), אני אישית מצאתי שאני כבר לא צריכה את זה, ושלהגיע לשלוש שעות של שיעור לא איכותי בכיתה דחוקה לא תורם לתהליך הלימודי שלי.

אגב, הרבה אנשים לומדים עצמאית מספרים כמו קפלן, הפרינסטון רוויו ואחרים -- לא בקורס פיסי ולא בקורס באינטרנט -- זו גם אופציה, אבל הספרים שניסיתי להשתמש בהם לא מצאו חן בעיניי, אז אין לי מה לתרום בנושא כל כך.