קורס DM

Cuttlefish

New member
קורס DM

שלום לכולם אני חדש בפורום, בן 22 מירושלים, צולל שני כוכבים + הצלה אני מעונין בקורס DM ולכן החלטתי ללמוד קצת לפני שאני אגש אז אם תוכלו להפנות אותי לקישורים, מאמרים וספרות ככלל שיכולה לעזור אני אודה לכם מאוד

יש חומר

גם באתר של פדוביל (כפר הצוללים) וגם באתר של SSI.CO.IL של קורל סי איפה ללמוד זה כבר תלוי בך את יכולה בצוללי ירושלים , בתל אביב , או בשלל מועדוני אילת ..............

aquatica

New member
divemaster

גילוי נאות- הכותב הינו מדריך PADI ועוסק בהדרכת צלילה מידע רב ניתן למצוא באתר PADI

aquatica

New member
קורס DM

גילוי נאות- הכותב הינו מדריך PADI ועוסק בהדרכת צלילה קודם כל אני רוצה לברך אותך על רצונך להתקדם בצלילה קורס DM הינו דרגת הכניסה לצלילה כמקצוע והינו הצעד הראשון בדרך להדרכה. זהו קורס מרתק ותובעני, אשר ישפר את מיומנותיך כצולל ויעמיק את הבנתך בנושאים רבים בתאוריה ובפרקטיקה של הצלילה. בקורס זה תקבל גם כלים מעשיים, להובלת קבוצות, ניהול וארגון פעילויות צלילה, סיוע למדריך בוקרסים, ואת היסודות להדרכה טובה. על מנת להתחיל את הקורס בPADI ידרשו ממך הסמכה לצולל דרגה ב', הסמכה כצולל הצלה ומינימום 20 צלילות ביום תחילת הקורס, על מנת להיות מוסמך כDM עלייך לעמוד בכל מטלות הקורס ולצבור 60 צלילות רשומות. אני ממליץ לך לצבור צלילות בתנאים שונים ככל האפשר (ים תיכון, ים אדום, אתרים שונים, חוף, סירה וכו') וכן להגיע לקורס עם ידע ונסיון בניווט, צלילות עומק ויכולת איזון טובה. בהצלחה אנוש

תשובה

היי , במועדון בועות בנמל ת"א תוכל למצוא מגוון קורסים של פאדי כולל DM כמובן , קורס של DM יפתח במועדון עוד שבועיים ומתנהל במתכונת של 7-8 מפגשי תיאוריה , מפגש בריכה וסטז' . התיאוריה,הבריכה מתבצעים בת"א והסטז' בת"א / אילת. לפרטים נוספים אתה מוזמן ליצור עימי קשר ב 5440708 03 אריאלה מועדון צלילה בועות.

למעלה