קורס DBA

משקיען10

New member
קורס DBA

שכחתי לעדכן... בהמשך לשאלה או בקשה להמלצה מלפני למעלה מחודש על קורס DBA שכבר נרשמתי לקורס במכללת נאיה והיה כבר השיעור הראשון...מקווה להצליח להתפתח בתחום...

עייטן

New member
טיפ קטן

תשקיע מעצמך ותלמד טוב טוב כל שיעור ושיעור,
אל תתעצל ואל תתבייש לשאול שאלות.
על כל נושא שאתה לומד, תחקור באינטנרט ותעשה שעורי בית במלואו.
רק אם תקח ברצינות את המקצוע - ייתחסו אליך ברצינות (כלומר הרי בסוף תרצה לעבוד כDBA,לא?).
הבחירה שלך טובה אך בסופו של דבר - הכל תלוי בך וברצינות שלך.

משקיען10

New member
תודה. לא יודע אם שיעור אחד זה מספיק

בשביל להסיק מסקנות גורפות על הקורס. המדריך (לא ארשום שם כי הוא אולי בעצמו גם כותב כאן בלי שאני יודע) עושה רושם של בחור מאד רציני , יודע להסביר טוב מאד אבל זה היה חומר בסיסי על טבלאות ופקודות SELECT שאני יודע מלימוד עצמי ונסיון ולכן זה אולי לא משקף מספיק. אנחנו קבוצה יחסית קטנה ל 11-12 סטודנטים, מחשבים חדישים , לוח כתיבה מאד מתקדם שהוא יכול לשמור כקובץ ולהעביר לנו מיידית בסוף השיעור. קיבלנו דיסק התקנה והסברים מדויקים. סה"כ התחלה טובה שרואים שהשקיעו בהכנה טובה של החומרים כדי שלא נסתבך ישר על ההתחלה.

גרי רשף

New member
התכוונתי כמובן בהמשך..

מדי פעם שואלים אותנו כאן על הקורסים האלו,
ורובנו מכירים פחות או יותר זה את זה ולכן אנחנו משוחדים,
ולך יש זווית ראייה שלנו אין.

pitoach

New member
אני מסכים לחלוטין
זה רעיון נהדר לקבל חוות

דעת של מישהו שאינו משוחד כמונו
אין כמו חוות הדעת של התלמיד (ולא של איש שיווק אלא גולשקבוע בפורום שהתחיל קורס).

* רק נקודה כללית לגבי חוות דעת: לפעמים ניתן רק בסיום לתת חוות דעת מפני שלפעמצים בדרך לא רואים את התוצאה שעומדת להגיע. למשל אני יודע על מדריכים מעולים שתלמידים לא אוהבים אותם ואת הגישה שלהם, אבל כולם רוצים להירשם אצלהם כי הם מצליחים להיא לתוצאות אבל נותנים לתלמידים הרגשה רעה בדרך, ואני מכיר מדריכים שכולם אוהבים אבל לא מצליחים להעביר אף אחד כמעט.

אני בטוח שחוות הדעת שלך יכולה לתרום לבאים בתור שישאלו,

שבת שלום ובהצלחה (תשקע בלימוד... בלי לעשות עבודה בבית אין הרבה סיכוי להצליח בדרך כלל)

למעלה