קורס BI בחרת Naya

tomriko87

New member
קורס BI בחרת Naya

מישהו מכיר אנשים שעשו קורס כזה? עד כמה הקרוס הזה יעזור לי להיכנס לתחום?
הסילבוס מצורף כאן

קצת רקע: אני בוגר תואר ראשון במערכות מידע עם מעט קצת ניסיון בהתמחות עם SQL Server 2012.

i t a i b

New member
קורס

שלום רב,

מציע שתחפור פה בפורום ותמצא הרבה מידע על הקורס הזה וקורסים בכלל.
לפי דעתי לנאיה יש שם טוב מאוד ב"שוק".
כחלק מהשאלות שאתה צריך לשאול - מי המדריך? האם יש עזרה בהשמה בסיום הקורס? האם הם קולטים עובדים בסיום הקורס?

בהצלחה !!
כמובן תעדכן מה החלטת. ואיך היה.

משקיען10

New member
אני עושה עכשיו קורס DBA בנאיה ומאד מרוצה...

אחרי משהו כמו 10 שיעורים אפשר כבר לתת סיכום ביניים ...המדריך ממש מעולה... אפשר להתקשר למכללה / חברה ולשול מי מדרי קורס אני לא ארשום שם. מאד מאד מקצועי. מומחה כבר שנים רבות ל- SQL דקרהקר וגם ל- ORACLE מגיע בזמן, אדיב, עונה לשאלות, מקבלים חומרי עזר , עבודות בית , חזרות שיעור, , הלוח החכם של הכיתה מדהים אין דברים כאלו! כל מה שהוא רושם מועבר אלינו בצורת קובץ מייד בסוף השיעור, יחד עם קבצי ה- TXT של כל הסקריפטים ושלל דוגמאות.
יש עזרה למי שמתקשה (אני פספסתי שיעור אחד עקב אירוע משפחתי ובשיעור שאחרי הגעתי שעה לפני והשלימו לי אותו על יד מרצה אחר בזריזות) . בקיצור שווה. אניגם יכול לומר שפעם עשיתי קורס בסיסי של SQL 5 שיעורים במכללה של נס ולא הייתי מרוצה.

pitoach

New member
מידע חשוב

אירית145

New member
קורס BI

אני סיימתי את הקורס הזה במכללת נס ולאחר מכן התקבלתי להכשרה בחברה מסויימת. הנושא מעניין, הבעיה אצלי- זה מציאת עבודה, כי אני עשיתי הסבה מקצועית לאחר נסיון רב בתחומי תפעול, לוגיסטיקה וניהול פרויקטים.
נכון להיום- מאוג קשה למצוא עבודה בתחום ללא נסיון, אני עדיין מחפשת ...

למעלה