קורס AFF

dark48

New member
קורס AFF

האם ישנה הגבלת זמן לצניחות בקורס AFF בחורף , אם התחלתי קורס ובמהלך הקורס מסיבות שונות לא הזדמן להגיע למועדון ליצנוח האם זה עלול לגרום להכשלתי בקורס! ובהנחה שהסיבות אינם רק מזג אוויר

OhadNir

New member
מושך זמן, הא?

חושך יקר, אין דבר כזה להכשל בקורס צניחה חפשית. לא זוכר מה בדיוק אומר החוק, אבל מדובר במספר חדשים מאז צניחה אחרונה. גם אז תתבקש בסך הכל לחזור על שלב אחרון או לבצע מה שעשית מחדש. כמובן שלא מומלץ למרוח את צניחות הקורס והצניחות הראשונות בכלל- לא בדיוק עוזר לבטחון העצמי וליכולת באויר. The more the marrier!!
אוהד.

dark48

New member
מושך זמן..

תודה אוהד , אם אני מבין נכון אני כרגע בשלב 5 של הקורס כלומר בצניחה הבאה שלי או שאלץ לחזור על שלב או שאמשיך מהשלב הנוכחי תלוי בפרק הזמן שעבר מאז שצנחתי לאחרונה - כחודש בערך לגבי מושך זמן ...ישנם אילוצים לפעמים שמונעים ממך ליצנוח...טוב נו קצת חלק זה באמת אילוצים חלק זה קצת הפחד והרגשת בנוחות שבשבת פתאום אין מתח של הצניחות אבל בכל זאת משתוקק בטירוף ליצנוח !!!

oferbar

New member
לפי USPA

סטודנט AFF שלא צנח במהלך 30 הימים האחרונים צריך לעבור: 1. רענון נוהלים וחירום 2. אימון רתמה 3. לפחות צניחה אחת בה ידגים שליטה בפניות, מודעות לגובה, ויציבות בפתיחה תחת פיקוח מדריך. למיטב ידיעתי, לא קיימת המלצה מקבילה של האיגוד בישראל, אי לכך זה באחריות המדריך הראשי במועדון. שמיים כחולים עופר

למעלה