קורס שטח

tzahiyoely

New member
קורס שטח

מישהו מכיר את קורס השטח של המרכז לנהיגת שטח? תנו לי את דעתכם על הקורס חברים טובים תודה

pacoo

New member
סע לטייל חמוד..... זה הקורס האמיתי../images/Emo42.gif

-רוני-

New member
איזה רכב יש לך?

הלימוד הכי טוב זה הנסיון והכישרון תראה את פאקו היגיע אלינו ללא ניסיון אבל עם רשיון והיום הוא חיית שטח שאומר לי "שאני נוסע לאט" אין דבר נישאר לו עוד לילמוד קצת,

לא לשכוח

שדרך כזאתי זה פשוט דרך של ללמוד מטעויות... לרכב שלי יש עדיין כמה צלקות מכוערות מתקופת ההסתגלות...

אני1

New member
תשאל את פאקו , המדריכים ופאקו היו

10 ואין צלקות לרכב !

tzahiyoely

New member
תודה אבל...

תודה לכולכם אבל כשהקורס בחינם אז תמיד כדי ורציתי לדעת אם משהו היה ודרך אגב כהמלצה מתחום אחר קורס מיקצועי (אם הוא כזה) יכול לעזור ולחסוך הוצעות וצלקות מיותרות אז שוב אם מישהו היה בקורס ויודע איך זה? רוני, אני נוסע עם ניסאן ווינר, ומקווה להצטרף כבר לטיול הבא כשתיהיה החלטה לאן... תודה לכולם

לא הייתי אבל אני יכול לנחש איך זה

קודם כל שיחה תיאורטית על איזה קפה ואז נסיעה בשטח אחרי המדריך ותרגול כל הדברים: מעבר חריץ לאורך/לרוחב, עלייה, ירידה, שיפועי צד, דרדרת... זה יכול לעזור למי שאין שמץ של מושג איך נוהגים בשטח אבל אחר כך בטיולים האמיתיים תמיד מגלים דברים חדשים... מי שרוצה לשמור על האוטו... שישאר על הכביש.

-רוני-

New member
קורס מקצועי

אז כך הבית ספר הכי טוב לדעתי היה לי בצבא עוד על הג´יפים הישנים והסופות (הקורס היה צופר) לפני כארבע שנים במילואים עברנו כמה חברה קורס נוסף על ההמרים ונהיגתי האחרונה היתה לפני כמה שבועות שהיתי במילואיםץ לגבי קורסים פרטיים אז יש את המרכז הישראלי לסיור שהם מעולים ואים יש לך איסוזו אז מגיע לך קורס חינם.

למעלה