קורס רענון...

קורס רענון...

בשבוע הבא אני עושה קורס רענון של יומיים(כמו כל מי שנוהג 3 שנים). * על מה הקורס ? * האם המבחן שבסוף הקורס קשה ? * יש דרך להתכונן לקורס? * על מה מתכוננים למבחן? פשוט הקורס יהיה בימים שני ורביעי ואין ממש זמן להתכונן להכל אז אני שואל, האם הבוחנים מעביריםאת המבחן או שמקשים בכוונה ?

BananaOdium

New member
הקורס חובה לכולם? ומה קורה אם נכשל

נכשלים במבחן? שוללים רשיון, עד שתעבור את המבחן פעם שנייה?

אם נכשלים עושים שוב את הקורס

והבנתי מהם שאם נוכחים בשיעורים אין בעיה לעבור . זה 20 שאלות ומותר לטעות ב-4 .

Superdror

New member
מדובר בקורס רענון.

אני למען האמת טרם עשיתי אותו - עוד מעט משרד הרישוי בטח יודיע לי להגיע להפקיד את הרשיון(
), אני כבר מגזים, עברה יותר משנה וחצי מאז שהודיעו לי. בכל מקרה, למיטב ידיעתי אין מבחן בסוף שגורם לך לבצע את הקורס שוב - מדובר בקורס רענון פשוט בו באים לרענן את זכרון האנשים בנוגע לחוקים שנשכחו, להסביר שוב את תורת זכות הקדימה ולעדכן בדבר חוקים חדשים שיצאו. אין מה להתכונן ואין מה לדאוג- לצערי, הרמה של הקורס מאוד נמוכה. אומנם אני לא מדבר בתור אדם שעשה את ההשתלמות, אבל אני מכיר עשרות שעשו וקיבלתי משוב מהם.

avishg4

New member
גם אני אעבור קורס ריענון בעוד כמה

ימים. אנשים שעברו קורס כזה אמרו לי שאין מבחן. עד כמה שהבנתי רק בקורס נהיגה מונעת, כלומר לאנשים שעברו עבירות, יהיה מבחן בסיום הקורס. במידה ואני טועה, אנא תקנו אותו אבל מתוך ידיעה ולא מתוך ניחוש. תודה.

avishg4

New member
אני דיברתי עם כמה אנשים שעשו קורס

כזה לא מזמן. כולם טענו שלהם לא היה מבחן. אני בכל זאת חושבת שמבחן עושים לנהגים שצברו עבירות. אבל אולי אפשר לברר בוודאות באתר של משרד התחבורה או רשות הרישוי?

יש מבחן

זה חדש. עד לא מזמן באמת לא היה מבחן, ועכשיו גם הוסיפו את זה. ואיזה קטע, בדיוק נכנסתי לפורום במקרה לשאול על הקורס והמבחן בסופו ומישהו הקדים אותי. בקיצור - עד כמה הרמה של המבחן נמוכה? המרצה שלנו אפילו לא יודע על מה המבחן
.

המרצה ?

כבר התחלת את קורס הרענון ? זה בסה"כ יומיים . אני לא יודע עד כמה הרמה נמוכה אבל התקשרתי לשאול והמזכירה אמרה לי שכולם עוברים ושאלתי שוב"כולם עוברים?" אז היא ענתה לי שאחד ממאה נכשל בקורס . הבנתי שהקורס עוסק במצבי נהיגה והשאלות הן שאלות היגיון . אגב, יש 20 שאלות ומותר לטעות ב-4 .

avishg4

New member
בכל מקרה המבחן הוא על מה שמועבר

בקורס. אני חושבת שיתנו לזהות תמרורים וישאלו כמה שאלות בחוקי תנועה. בכל מקרה המבחן הזה נראה לי כעוד ניסיון להכשיל נהגים ולגבות כספים מיותרים.

למעלה