קורס רייקי

גילגול15

New member
קורס רייקי

שלום לכולם, אני חדשה בפורום ומאוד רוצה לעשות קורס רייקי חיפשתי באינטרנט אבל זה קצת מפחיד לעשות במקום ללא המלצות אז אם יש למישהו המלצות, אני אשמח לשמוע תודה

שלום, ערב טוב

אם תרצי במסר בבקשה אוכל להמליץ בחום על מורה לא יודעת מה נהוג לגבי המלצות על מורים על גבי הפורום עדיין. בהצלחה.

היי גילגול

נראה לי קצת מוזר שאת מחפשת באינטרנט, ובגלל שלא היו המלצות את פונה לאינטרנט לקבל אותן. בשני המקרים את לא מכירה את המאסטר, או את הממליץ. ולכן- ההמלצה שלי היא פשוט להתקשר למאסטר שתבחרי (והרי אין מקריות), לדבר איתו, ולבדוק איך את מרגישה איתו. אם זה מרגיש נכון, את יכולה אפילו לבקש לראות את המקום, ולהפגש איתו לפני הקורס כדי לוודא שאת מרגישה גם שם בנח. כי גם אם תקבלי המלצות מעולות- זה לא אומר שאותו אדם מתאים לך...
שיהיה בהצלחה!

שלום שלומלומי היתה לי כוונה טובה

לעזור, אבל זו החלטה שלה אם לבקש אותה או לא. שבת שלום.

ברור לגמרי!

אין לי בעיה עם המלצות! להיפך! פשוט לבקש המלצה שאדם שמכירים, או שלא מכירים- לא אומר שתוביל אל האדם המתאים לשואל. סליחה אם פגעתי.

נועיק

New member
מקום או מורה

בכל מקום מי שמלמד הוא המורה שתי אפשרויות: תבדקי שמות של מורים (יש גם בפנייה לרשימה בחתימה שלי), תתקשרי למי שמעניין אותך ותבחרי או - תשאלי בסביבה את מי שלמד ותמצאי המלצות שאולי יעזרו לך להחליט. בהצלחה

ברוכה הבאה לרייקי../images/Emo24.gif

אכן לא כל מי שמתאים לממליץ מתאים לך, מאידך, לא תמיד אפשר דרך הטלפון להרגיש אם זה במסטר המתאים. זה למה למדתי פעמיים את הרייקי המסורתי... מכל אחד למדתי משהו בכל זאת. בהצלחה
אריאלה

למעלה