קורס קיץ

קורס קיץ ../images/Emo42.gif ../images/Emo101.gif

היי, הייתי בפורום הזה ממש מזמן אז אני לא מאמינה שמישהו עדיין זוכר אותי. בכל מקרה, אני טל :) אני ו-2 חברות מחפשות קורס קיץ בת"א או לפחות באזור. אני בת 16 והן בנות 15 וחצי. יש לכל אחת מאיתנו רקע של 5 שנים ומעלה ריקוד מקצועי. עכשיו העניין הוא שאנחנו מחפשות קורס קיץ שלא יהיה יקר מדי. אם בכלל יש חיה כזאת :) אני וחברה שלי הפכנו את כל האינטרנט בערך ולא מצאנו משהו מתחת ל-1500. חברה שלי התקשרה לסטודיו B והם אמרו לה שזה מעל לגיל 16. אז 2 שאלות: 1. מישהי מכירה קורס קיץ טוב באזור ת"א (אם אין בכלל בת"א, אז אפשרי במקום אחר) שהוא לא יקר בטירוף? 2. כדי לקנות כרטיס לשיעורים של סטודיו B ולהיכנס לשיעורים, אני חייבת להציג תעודת זהות שמראה שאני בת 16 או שזה לא מחייב? תודה מראש

היי

בקורס קיץ כוונתך לכמה זמן? התשלום תלוי במספר השיעורים בכל יום. יש שפע של הצעות לקורסי קיץ בת"א והסביבה: ביכורי העתים, סטודיו בי, אונה ושירה,מחולה, מעיינות, נעים, ועוד ועוד... בכל מקום הקורסים שונים בהרכבם במשכם ומן הסתם במחיר. כל שעליכן לעשות הוא להתקשר ולברר.

שבוע בערך..

חשבתי על סטודיו B אבל חברה שלי התקשרה אליהם והם אמרו לה שהשיעורים הם מעל לגיל 16 ולהן עוד לא מלאו 16. מחולה יש גם בת"א? כי לפי מה שידוע לי יש רק בירושלים..

../images/Emo13.gif קצת סדר בבלגן

השיעורים הפתוחים בסטודיו B הם אכן מגיל 16 ומעלה א-ב-ל מתחת לגיל 16 יש במהלך השנה מסגרות ריקוד מעולות במסגרת ביה"ס למחול. לגבי הקיץ... יש קורס קיץ במחול בסטודיו B והוא ממש לא מיועד לגיל 16 ומעלה אלא לגילאים שונים תוך חלוקה ל - 3 רמות ריקוד. הנה קישור לתוכנית הקורס. אני מציע להתקשר לסטודיו אחרי השעה 15:00 אז נמצאת נציגת ביה"ס למחול, שמה ליהי והיא תשמח לתת פרטים על קורס הקיץ. יואב

Ellaz1

New member
קורס קיץ

היי טל, שמחה לספר לך על קורס קיץ פחות יקר ממה שמצאת עד עכשיו
בסטודיו E-motion, בחולון. קורס שמשלב את ההיפ הופ, פאנק, MTV, וריקודים לטיניים. כמובן לצד טכניקה ברמה גבוהה. מיקום הסטודיו - במקום מרכזי, כך שסביר שיש תחבורה נוחה לשם, גם מת"א. הקורס נפתח בתחילת יולי. אם תרצי פרטים נוספים - צרי איתי קשר. [email protected] בסטודיו B לפי מה שאני יודעת, מהניסיון שלי - כן מבקשים תעודת זהות, כדי לפתוח לך כרטיס. מקווה שעזרתי
סופ"ש מקסים.

Ellaz1

New member
קורס קיץ

מתנצלת.. עכשיו קראתי את המשך השיחה , אז כן יש שיעורים בסטודיו B גם מתחת לגיל 16 :) שמחה להתעדכן. וסליחה על הטעות

למעלה