קורס צלילה,מותר?

טוקטוק5

New member
קורס צלילה,מותר?

האם חולת אפילפסיה יכולה לעשות קורס צלילה? יש מגבלה כלשהי?

r216

New member
אז ככה...

לי הייתה באמת סיבה לקבול את הצבא, אבל לא עשיתי את זה.. אם את חושבת שההתקפחם נגרמו עקב תנאי השירות אז זה שווה פנייה, ובזמנו הסתכלתי כאן בפורום אני לא זוכרת איפה על קישורים לעורכי דין שעוסקים בדבר, בגדול בלי קשב לקבילה, את זכאית לשמונה שעות שינה בלילה, פטור משמירות ומטבחים או לחילופין- שמירה רק בזוגות, בקשר לנשק... אני לא יודעת להגיד לך, כי אני זה לא דוגמא אני המשכתי להסתובב עם נשק ולהיות בבסיס לא עורפי ולפי ההגדרת פרופיל והסיבה הרפואית מי שיש לו אפילפסיה צרייך לשרת בבסיס עורפי והדוגמא הכי טובה זה הקיריה או צריפין.. אבל שוב, אני לא דוגמא..

חייםלוי

Member
מנהל
נכון שההודעה אינה משורשרת נכון

אבל אני לא יכול להעביר אותה לשרשור הנכון כי היא לא הודעה ראשית. היא ביתה צריכה להיות בשרשור המתחיל "שאלה לי אליך דינה".

r216

New member
מה לקחת קשה את הסימני קריאה?

הם לא מכוונים כלפייך, זה היה בשביל להדגיש שבאמת התבלבלתי בשירשור והנה עוד כמה סימני קריאה בשביל שתביני שזה לא אישי וזה בכלל לא היה כלפייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

r216

New member
לכל מי שעוד לא הבין....

שרשרתי לכאן בטעות, ובתום לב הודעה לא נכונה, אני לא מבינה מה העניין הככ גדול שעשיתם מזה, אמן ואלו יהיו הבעיות שלכם שהודעה תפריע לכם... יום טוב:)

לא זכור לנו שאת סדרנית שרשורים כאן.

אם אין לך מה לכתוב בקשר לנושא אל תכתבי כלום. תודה.

נייטרלי זה לטובת הפורום

וכשאחד הכותבים חסר סבלנות כלפי כותב אחר,מתפקידי וחובתי להאיר על כך ולהשתדל לגרום לכך להעלם.

חסרת סבלנות?

איפה פה הייתי חסרת סבלנות? את לא מחבבת אותי, ואין לי בעיה עם זה. יש לי בעיה אם זה שכתוצאה מכך את לא ממש ניטרלית

חייםלוי

Member
מנהל
נראה לי שנושא השרשורים מיצה את עצמו

כל הודעה נוספת בעניין תימחק

למעלה