קורס פרחי באך

איילושה

New member
קורס פרחי באך

שלום לכולם,
אני מעוניינת לפתוח במרכז שלי קורס פרחי באך.
אני מייעדת אותו לקיץ ורוצה שהוא יהיה קורס מרוכז - במקום 16 מפגשים בני 3 שעות 8 מפגשים בני 6 שעות.
בחרתי את אחת המרצות המובילות בתחום.
עכשיו השאלה - האם לדעתכם תהיה היענות לקורס מרוכז? המחיר יהיה בהלימה למחירי המכללות ואני אף אוריד מעט מהמחיר הנמוך באזור מגוריי - האם זה יגרום לאנשים להגיע או שזה ייתן אפקט הפוך - אם זה זול יותר = זה פחות שווה....
תודה לכל מי שיענה.

0 אור 0

New member
מנסה לעזור

אני חושבת אתך בקול רם, מאחר שאין לי כמון תשובות מן המוכן,
א. תמחור ומיצוב הקורס - הסיבה לאנשים ללכת לעשות את הקורס דוקא אצלך ולא במקום מוכר וידוע הוא כי את מציעה להם חבילה מפתה - השילוב של מרצה מובילה ומבוקשת, יחד עם העובדה שהקורס מרוכז אכן תמשוך אנשים שמתעניינים בנושא אבל אין להם זמן במשך השנה,
מחיר מוזל יוסיף למשיכה של הקורס - וכמובן צריך להציג את זה כמחיר מבצע/ הזדמנות כדי שהמחיר ייצר אטרקטיביות ולא תחושה של "לא שווה"
ב. שווי התעודה ולמי לשווק - רוב האנשים שאני מכירה לא למדו פרחי באך בפני עצמו , אלא כחלק מלימודי נטורופתיה או לימודים אחרים.
זה אומר שפלח שוק מסויים של אנשים שכר לומדים במסלול ארוך אינו קיים בשבילך.
את צריכה לדאוג שהתעודה שלך תהיה מוכרת על ידי הלשכה, וכך שמי שלקוח את הקורס שלך במטרה לקבל עליו הכרה בעתיד יוכל לעשות זאת, ומצד שני לשווק את הקורס לאנשים שלא חושבים על לימודים ארוכים אלא מחפשים העשרה - גם מטפלים בתחומים אחרים שמחפשים איך להוסיף לעצמם תחום ידע, וגם סתם אנשים שמתעניינים ורוצים ללמוד יותר בקורס לא ארוך.
ולדעתי לשני פלחי השוק האלו המחיר הזול הוא גורם מאד משמעותי בהחלטה כן להגיע לקורס זה ולא לעשרות קורסים אחרים שבהם הם יכולים לבחור
בהצלחה

dudusapir

New member
תשובתי

יהיה לך קשה לאסוף כמות של תלמידים.
מטפלים יעדיפו ללכת לביה"ס מוכר בדר"כ.
היתרון היחיד אצלך זה המורה המוכרת ולא המחיר.
בכל מקרה מאחל הצלחה!
דודו

איילושה

New member
ראשית תודה על ההתייחסות ושנית -

אני למדתי אצל המרצה הזו והכירו לי בתעודה מטעמה במכללה מוכרת. חשבתי לפנות למכללה הזו ולראות אם הם מוכנים להכיר בקורס ובתעודה בתנאי שאני לא "אגנוב" להם סטודנטים.
החיסרון הוא שייתכן וכשם ידעו על הקורס שנפתח אצלי ועל המחיר האטרקטיבי הם עשויים לפסול את התעודה למי שיגיע מאצלי.
אני רוצה לעזור לאנשים מצד אחד להתקדם מהר יותר ומצד שני שזה יהיה עבורם שווה.
אני אגב לא מרוויחה כמעט כלום מהקורס. המטרה שלי היא לזכות בהכרה שקיים מרכז כזה ושיש פעילות.
בכל מקרה נתת לי פתח לעוד רעיונות.

למעלה