קורס סיוו"ן-דחוף

maork2

New member
קורס סיוו"ן-דחוף

אני לא יודע לי לפנות או מה לעשות.... בגלל המלחמה המפגרת הזו בצפון התבטל קורס סיוון והשרדות. אני רוצה ללחוץ על הגורמים היכולים להשפיע ולקוות שהקורס יתקיים באחד החופשות של החגים, כי אם לא יוצא לי להיות בקורס שנה הבאה וזה ממש באסה כי אני יעבור את הקורס עם חניכים שלי...!!! וגם יהיה לי 2 קורסים בחופש אחד! אז כל מי שיכול להשפיע וללחוץ על האנשים המתאימים-----> מוזמן לעזור.... אם לא נלחץ עכשיו הקורס לא יתקיים וחבל :/ ------------------------- מחוז ירושלים אמפריה!!!! אני מקווה להיענות גבוה להשפיע!!

Lablabla

New member
שנה שעברה הייתה בעיה דומה

עם סיו"ן מחזור ב' לא התקיים בגלל ההתנתקות (לא ברור למה, זה פשוט מה שהיה) ובמחוז שלנו (צפון) הודיעו שיקיימו את הקורס בחופש סוכות, אבל זה לא התבצע למזלי אני את סיו"ן עשיתי שנה לפני ושנה שעברה את השרדות לא ביטלו, אז היה נהדר אני לא יודע מה אפשר לעשות, אבל אם אני אוכל, אני אדבר עם ראשי המחוז שלנו

סתם להרחבת אופקים

הדרכתי את סיור וניווט והמדנים ירדו לגרש אנשים בהתנתקות.. לכן סגרו את שערי הבסיס וכולם ירדו לגוש קטיף ובוטל 8ורס סיור וניווט ב

מאורצוק

צריך להפציץ אותם בטלפונים פקסים מכתבים פגישות כדי שהקורסים התקימו לצערי אני עוד שבוע וחצי עוזבת אבל מוכנה לעזור

maork2

New member
רק למי?

תנו לי טלפונים... ואני צריך גם אנשים שיעזרו מכל מחוז... אי אפשר לבד כי אם רק אני ירצה לא יהיה ביקוש . אז אני צריך טלפונים פקסים לאן לשלוח למי להציק?...

אלי שיש ומושיק

אני יתן לך תטלפונים שלהם כבר בצורה פרטית.. חוץ מזה שהם יושבים במחוז יענו בירושלים

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

לדעתי, צריך שכמה מכל מחוז, שפספסו את הקורס (בדגש על פספסו את הקורס), ילכו לראש תחום השל"ח במחוז, ויציגו בפניו את הבעיה. אולי זה יעזור. תזכרו דבר אחד. בקורס סיור וניווט אנחנו תלויים בגדנע הצהלית, והיא זאת שקובעת את התאריכים. בדרך כלל בחגים יש גדנעות מבתי הספר, ככה שיכול להיות שתיהיה בעיה.

Spidi man

New member
נכון...

אבל המפקדים של הגדנע, הם גם המפקדים של סיור וניווט. ואם הגדנע תפוסה לבית ספר = יכול להיות שלא יתקיים סיור וניווט.

ממש לא

סיור וניווט השתנה בצורה דרסטית למפקדים אין קשר לסיור וניווט. הקורס מתחלק לשבועים השבוע הראשון גדנע רגילה כמו בבצפר השבוע השני מנותק לגמרה מהשבוע הראשון והוא עוסק בניווטים שלכל קבוצה שנקבעה בשבוע הראשון מוצמד מורה לשלח ומשצ ובשבוע הראשון יש מפקד ומשצ בקיצור בצער רב אני אומרת את זה אבל אפשר לוותר על השבוע הצבאי ולהתמקד בניווטים

Spidi man

New member
נו ? אז מה שאת מציעה זה...

לבטל את הקטע הצבאי ? אז מה זה שווה ? איפה סיור וניווט עם הקטע הצבאי ? המדים, המטווח ? מה שאת מציעה זה "העיקר לעשות" וזה לא טוב "העיקר לעשות" ולא להנות. לקורס סיור וניווט יש דברים מיוחדים, שזה בעצם המתכונת הצבאית, אם אין את זה לא שווה בכלל לצאת.

תקשיב

הם הפכו תקורס למשהו מעפן לדעתי אבל זה מה שיש וצריך להתמודד איתו והדבר החשוב ביותר הוא הניווטים ושהם ילמדו לנווט אם היו מחזרינ את הקורס למתכונת הקודמת אז זה היה בהרבה יותר קל וטוב

Spidi man

New member
קל למה ?

ההפך. התנאים, המדים, הציוד הנלווה שהיה צריך לקחת (לא רק תיק אישי, מי שזוכר). בקיצור, אני חושב שצריך להילחם על מה שצריך, ולא להתפשר על איזה קורס מקוצר במתכונת שונה. במידה וזה יהיה ככה, זה יהפוך פשוט לקורס רגיל, וסיור וניווט לא אמור להיות קורס רגיל, אלא קורס שנותן הרבה, מעבר לניווטים.

ophirein

New member
עוז...העניין הוא בעיה מסובכת...

השנה החליטו אני לא יודע למה, שקורס סיו"ן לא יהיה במתכונת צבאית. אז מה שהחליטו הוא שיהיה שבוע גדנ"ע רגיל, בלי שום קשר לשבוע השני. המתכונת השתנתה מקצה לקצה: *שבוע גדנ"ע *שבת בבית *שבוע בשטח בלי מדים, בלי מפקדים, עם מירס ובלי מ"ק, ועוד כאלו ואחרים. מה שסיון ניסתה להגיד לך הוא שהקורס עצמו - השבוע ניווט - הוא בכל מקרה מנותק לגמרי מהצבא. ככה שאם עושים רק את השבוע סיור וניווט אז מה שמורידים להם זה גדנ"ע רגילה שבכל מקרה הרוב עושים בבצפר...

Spidi man

New member
הבנתי...אבל אני לקחתי צעד קדימה ../images/Emo13.gif

ואמרתי, שאם כבר הולכים למחות, אז למחות עד הסוף ולבקש את קורס סיור וניווט הישן, מה הולך כאן עם של"ח ? סיור וניווט לא שווה בלי השבועיים הרגילים, נקודה.

maork2

New member
כנסו!

מי שרוצה את הפקס של אלי שיש כמוני בשביל לשלוח לו מכתב ו"להציק" לו מוזמן לדבר איתי באיסי- 289786386 לא רק חניכים שרוצים להיות בקורס צריכים לנדנד לו אלה גם מדריכים שרוצים להדריך אותו.

maork2

New member
כנ"ל גם לגבי הישרדות...

אפשר לעשות משו בשביל שני הקורסים שהתבטלו.....

nirr4

New member
תראה ז מהמחוז שלכם.

הקורס הוא ארצי , אבל אצלנו המפקח שלו הוא חיים גז אז הפקס שתיתן לא הכי יעזור לנו.. אבל אני בעד כל דבר שיחזיר את הקורס ש-עוז- חושב שהוא טוב. בכל זאת , יש לו ניסיון:)

למעלה