קורס נהיגת שטח

אאייהה

New member
קורס נהיגת שטח

האם יש דבר כזה? אני מעוניינת לתת לבעלי במתנה קורס כזה, ואני חושבת שאחרי שהוא יעבור אותו, הפחד והצרחות שלי ייפסקו בכל עלייה או ירידה קצת לא שגרתיים. אשמח לתשובות. תודה.

שחשוחון

New member
הפחד והצרכות שלך לא יפסקו

אצל כל הנשים זה ככה בטיולים "הייי תיזהררר אבל האוטוו........." "יו..... מה אתה נורמלי תוריד אותי פה, אני ימשיך ברגל" "לא לא לא לא עזוב אל תעלה את העליה הזאת בוא ניסתובב ונחזור" "לעזאזל עם הטיולים האלו כבר שעתיים אנחנו נוסעים, ואני חייבת שירותים" " אוףף יאאאללה סוף סוף חזרנו לכביש הגב שלי כבר היתרסק" " תגיד להם שיעשו כבר הפסקה הילדים לא אכלו מהבוקר..." "אוף חבל שבאתי בכלל"

miki69

New member
כל הכבוד לך

המרכז לסיור 4wd.co.il דברי עם יקי הוא הבעלים הם נהדרים

אאייהה

New member
הצחקת אותי...

הכי התאים לי :""יו..... מה אתה נורמלי תוריד אותי פה, אני ימשיך ברגל"

kobiz99

New member
אאייהה שלום כדאי שאת תתחילי לנהוג

ושאת תעשי קורס נהיגת שטח. (כפי שאמר ראש הממשלה שרון "דברים שרואים מכאן לא רואים משם") משמעו כשאת תחזיקי בהגה תראי בעייניך ותביני מה אפשר ומה לא וגם אצלך האדרנלין יזרום ותתחילי להנות מהטיולים והנהיגה בגיפ במקום לסבול. קצת על עצמי. אני בן 58 וזוגתי 53 קנינו גיפ קטן מידות גימיני. שנינו ללא ניסיון בגיפאות. מייד כשקיבלתי הגיפ. לקחתי אישתי לנהיגה. אחרי כמה ימים נתתי לה לעלות עליה תלולה ליד יוקנעם בתחילה סרבה אחרי שכנוע החזיקה בהגה בחוזקה כאילו שההגה יכול לעזוב את האותו. אבל עלתה ואחר כך גם ירדה וכך היא מדווחת שהיא משתפרת בנהיגת השטח ופחות מפחדת. והתחילה להנות מהעיניין של שטח וגיפאות. תהליך זה עברתי במקביל עם ביתי ושני בניי וגם הם נוהגים טוב. בדרך מצפה לנו קורס נהיגת שטח. תרשי לי לפנות לבעלך. שתף את אישתך אפשר לה לנהוג בכדאי שתהנה מהטיולים ולא תסבול. קובי

אאייהה

New member
אז ככה:

בעלי מאד רוצה שאני אנהג ואתנסה בדרכים לא דרכים... אבל, אין לי אומץץץץ!!!! לפעמים הוא מחנה לי את הרכב על המדרכה, ואין לך מושג איזה פחד יש לי כשאני היא זאת שצריכה לרדת מהמדרכה (כי הוא לא בשטח), יש לי תחושה שהאוטו עומד להתהפך, כולה מדרכה... לא הר... בדרכים רגילות, כלומר בכבישים, אני נהגת טובה, בעלת בטחון עצמי, אך הכל משתנה כשמגיעים לדרכים פחות שגרתיות.

kobiz99

New member
בדיוק בשביל זה יש קורס נהיגת שטח

שם תראי מה אפשר ומה אי אפשר מה מותר ומה אסור. כשאת רואה בעל מקצוע סמכותי ואטוריטה בנהיגת שטח מאשר לך משהוא לביצוע זה יקנה לך את הבטחון הדרוש. אפילו אם בעלך נהג מיומן אבל הוא בעלך שם את יכולה לצעוק עליו. אבל אצל (הפסיכולוג) המדריך בקורס לא תצעקי ותרכשי את הבטחון הנדרש. ולא יבקשו ממך מבצעים של סיירת מט"כל. כך תוכלי להנות מהטיולים עם בעלך ולא לשבת מכווצת מפחד כל הטיול. נ.ב. תמסרי לבעלך שהמדרכה נועדה להולכי רגל. ורוב הבקורת כלפי הגיפאים היא על הנושא חניה ונסיעה על מדרכות בנגוד ליעוד האמיתי שלו נסיעה בשטח. שיהיה לכם יום טוב ותלמדי להנות מהעינין. קובי

אאייהה

New member
תיקון טעות

למען הסר ספק, לא מדובר על מדרכה להולכי רגל, זוהי מדרגה, כתבתי מדרכה כדי שתבינו את הרעיון. אנחנו הראשונים שמקפידים על כללי נסיעה וחנייה עפ"י חוק. אולי באמת אשקול הצטרפות לקורס.. פתחת לי נושא לחשיבה. תודה.

אני חושב שאת צריכה להתנסות ולצבור

ניסיון בנהיגת שטח כדאי להצטרף לקבוצה של ג'יפאים הנוסעים מדי פעם בחבורה ומשגיחים זה על זה ,לקבל עצות ולהתנסות .

למעלה