קורס נהיגה מתקדמת

lsd600

New member
כמה זמן יש לך רישיון?

אם יש לך פחות מכמה חודשים טובים, לא כדאי ללכת. זה עולה 1000 ומשהו שקל אם אתה בא לבד. אם אתה בא עם קבוצה מאורגנת זה עולה פחות. כמובן תלוי לאיזה מקום בדיוק אתה הולך. לא מזמן סגרו את "מסלולים". זה מאוד מומלץ. כל אחד שהולך לשם יוצא מרוצה ונדהם ממה שהוא לא ידע לפני זה. אני אישית הרבה זמן רוצה ללכת, פשוט בעיות תקציב כרגיל. יש לציין שצריך להביא את האוטו שלך עם רישיון הרכב. למה את האוטו שלך ולא אחר? כי את כל הקורס אתה צריך לתרגל על אוטו שמשמש אותך ביום יום (כדאי, לפחות), שאתה נוהג עליו בדרך כלל, כדי שתלמד איך מתפעלים אותו ואיך מתנהגים עליו בשעות חירום.

almogas

New member
תחכה יותר

2 דברים.. דבר ראשון כל הכבוד שאתה חושב לעשות תקורס הזה! אני גם יעשה אותו שיהיה לי רשיון.. אבל מומלץ לעשות את הקורס לפחות 3 חודשים אחרי שנגמר המלווה.. אחרי שתתנסה בנהיגה עצמאית.. תשלוט ברכב ובהילוכים כמו שצריך..ואז תעשה את הקורס כדי להפיק ממנו את המירב

lsd600

New member
בדיוק....אבל-

תמיד מומלץ עדיף לעשות את הקורס מאוחר יותר מסתם "3 חודשים אחרי שנגמר המלווה"... כדאי לדחות תמיד כמה שיותר...

almogas

New member
אז לפי המשפט האחרון שלך הכי טוב זה

לא לעשות בכלל.

ChilD SouL

New member
אהמ...

אם אני לא טועה, יש משהו בטאגליינס לגבי זה - יגאל [MOL] כתב על כך. אם אין, תבצע חיפוש. ואם אתה עצלן, אז פשוט תשלח לו מסר - הוא ישמח לספר לך על החוויה.

למעלה