קורס מקעקעים

קורס מקעקעים

אהלן

רציתי לברר קצת על קורסי מקעקעים, אם מישהו כאן יכול לעזור לי בעניין.
חרשתי את האינטרנט (במשך רבע שעה שלמה!) ולא מצאתי מידע מי-יודע-מה.
אז כמה דברים (שוב, במידה ומישהו יודע):
- כמובן מחירים, פחות או יותר.
- כמה זמן לוקח קורס כזה? או שזה עניין אינדיבידואלי?
- אם מישהו מכם עבר קורס, יהיה קצת נחמד לשמוע חוויות וכאלה

תודה מראש

rotemk2000

New member
מעולם לא שמעתי על קורס מקעקעים

ומעולם לא הייתי יושב בכיסא אצל בוגר קורס כזה

בד"כ מי שרוצה להיכנס לתחום מתחיל לעבוד בסטודיו ככולבוינק ולאט לאט מתחיל לצייר ולהתאמן על נייר ואז עם מכונה מצייר על נייר...
בכל מקרה עד שמתחילים לקעקע זה המון זמן וטוב שכך...בכל מקרה כנסי למקעקע האהוב עלייך ושאלי אותו על התהליך

N o k i

New member
אתה יכול לבקש ממקעקע ללמד אותך

והוא יגבה תשלום (לא מעט כסף) עבור זה. זו לדעתי דרך מצויינת ללמוד ממנה.
יש מקומות שמעבירים קורסי קעקועים (שמעתי עם טרייבל טאטו למשל), אבל אני לא בטוחה שזה מקיף מספיק. בעצם אין לי מושג.

בנוגע למה שרותם כתב, אני לא בטוחה שזה פשוט במיוחד למצוא מקעקע שיסכים להפוך אותך לשולייה וללמד אותך. בייחוד אם אתה לא שייך לקליקה של מקועקעים כבדים או לקוחות קרובים וכו'.

לזה בערך התכוונתי

שמעתי כבר על שלושה מכונים רק באיזור שלי שמלמדים.
וצריך גם להתחיל ממשהו, אז בטוח שבמכון מסויים יקבלו אותי... (אני מקווה
)

תודה רבה שוב!

Wing Chan

New member
היי

קצר ולעניין:
1. קורס מקעקעים זה בזבוז של הכסף ושל הזמן שלך.
2. בשום מקום בעולם, באף סטודיו בעולם, לא יסתכלו באופן מיוחד על "קורס קעקועים" שכתובה ברזומה, באותה מידה אתה יכול לכתוב ששטפת כלים במטבח בעזה - מבחינתם שניהם לא רלוונטיים. קורס קעקועים פשוט אומר שלמדת, אולי, איך להחזיק מכונה ביד.
3. לקעקע לא לומדים בקורס, לומדים מבנאדם ולומדים בסטודיו מסודר שמסכים לקבל אותך. בהתחלה אתה תתעסק בחרא (כמו שוליה בכול מקום אחר) ולאט לאט תטפס ברמה. לא לכול מקעקע יש סבלנות, זמן או כוח לקחת תחתיו שוליה, אבל כן יש בארץ פה ושם שיהיו מוכנים.

רק, בחייאת, שזה לא יהיה מישהו חאפר. כי כבר ראיתי עבודות של מתלמדים תחת חאפרים, מה שהופך את העבודות שלהם לסופר-אקסטרא מחורבנות.

ושוב,

התכוונתי ללמידה בסטודיו מסודר והכל, לא עבר לי בראש שיש מכללה מיוחדת ללימודי קִעקוע

המטרה שלי היא לא להתקבל לעבודה בסטודיו נחשק כזה או אחר בפאתי קליפורניה או משהו, המטרה שלי היא לקעקע בלבד כאומנות וכמקצוע שאוהַב לעסוק בו גם בעתיד.
ואני כרגע עובדת כמזכירה - אין לי בעיה עם עבודות שחורות ולהתעסק בהרבה חרא. היחס לחדשים לא משתנה בין עבודה לעבודה.

ולא לדאוג, אני מכירה את המכונים באיזור שלי.

תודה על העזרה, שוב!

למעלה