קורס מצנחי רחיפה בבוליביה

chenharel1

New member
קורס מצנחי רחיפה בבוליביה

שלום, אני מתכוון לעשות קורס מצנחי רחיפה בבוליביה, מבוצע על ידי מדריך מקצועי, (כבר עשיתי איתו טנדם) ונמשך כ-7 עד 10 ימים, ובסופו גולשים לבד מרחק אנכי של כ-400 - 500 מטר, אני יודע שמבחוץ זה לא מצלצל טוב ¨קורס בבוליביה¨אבל דיברתי עם מספר אנשים שעשו את הקורס, ומדובר בקורס ברמה גבוהה, בייחוד הרמה הבטיחותית, וציוד טוב, השאלה שלי - מה אני עושה אחר כך בארץ בשביל לטוס, האם צריך לעשות הכל מההתחלה, האם ניתן לבצע רק מבחן או רענונים, אולי מספיק רק איזה קורס קצר ומזורז? שאלה נוספת - האם יש מועדונים בארץ שמשכירים ציוד? תודה!

hertzel1

New member
לא מספיק מדריך טוב

בארצות כאלה צריך שיהיה גם רופא טוב למקרה הצורך, אמצעי פינוי טובים, בי"ח סביר וערך גבוה יותר לחיי אדם. אם הכל עובר בשלום אז אין בעיה, אם יש בעיה אז היא רצינית.

natyh

New member
הרצל ... אתה קרוב לתשובה הנכונה

רק ש .... אחרי טעות במקום כמו בוליביה או פירו אפילו רופא מצוין לא יעזור כי לא תספיק להגיע אליו .... קרא מה שוה בדיוק שוה חילוץ של ביטוח הנוסעים במקרה הרבה פחות קיצוני כגון מחלת גבהים.

כל הפרטים המלאים

את כל הפרטים תוכל למצוא כאן בקישור הזה|http://www.sitvanit.com/School/index.ht| סיתוונית - מועדון דאיה ורחיפה במצנחים www.sitvanit.com 050-5590894 שימי

../images/Emo23.gifלמה להרחיק כל כך???

אתה יכול להנות מהדרכה טובה ויציבה (המועדון קיים משנת 1977) במועדון עגור. אני מאמין שלא תצטרך רופא כמו שהחברה דואגים לך בארצות הניכר. שנה טובה ארנון הר לב וצוות עגור אתר הבית AGUR.CCC.CO.IL [email protected] 03-5067467 03-6580144 050-2791079 עגור

למעלה