קורס מצילים ? שאלה . ..

jhhopkd1

New member
קורס מצילים ? שאלה . ..

יש למישהו מושג איפה אני אוכל למצוא פרטים על קורס מצילים ? אני בחיים לא אהיה ברמן ,מלצר,חדרן ,בל-בוי אחרי השחרור זין שאני אשרת אנשים !!!

הטRולית

New member
התפלספות קטנה, אבל בכל זאת..

אם היא ירדה עליך, ואתה הגבת ב"מאחל לך טמבל כמוני מתחת לחופה" מה זה אומר עליך??? שאתה באמת טמבל?? אי אפשר לאחל טוב למי שרק ירד עליך... מוזר.

nisanil

New member
את ממש מתעמקת פה בהודעות אה?

את לא יכולה פשוט לזרום?

jhhopkd1

New member
כמה עניינים לא פתורים :

עברתי על ההתכתבויות האחרונות פה ועל עוד כמה התכתבויות אחרות פה בפורום ויש לי כמה דברים לומר בנדון : א. נורמה - את זונה.ואני לא הראשון שאומר לך את זה. ב. אני באמת לא בן אדם שנולד לשרת אנשים . אני לא אוהב לבקש טובות מאחרים או שאחרים ישרתו אותי ואני לא הולך לשרת אף אחד. ג.לגבי ההתפלספות למעלה אני איחלתי לנורמה טמבל כמוני מתחת לחופה . כשהמילה טמבל הופיעה בציניות .כן -איחלתי לנורמה משהו טוב כי היא לא ממש ירדה עליי. אולי פעם היא תרצה לרדת. אבל אני לא יודע. ד.זה אולי קצת סטריוטיפי אבל אני קצין בצבא שמשתחרר אוטוטו. ואני ממש לא טמבל.

Jan22

New member
ידידי

זה שאתה קצין בצבא ,לא מעיד דבר. אני מכיר קצינים קרביים שכואב לי הלב להשוות אותם לנעל בית (בלי להעליב נעלי בית). אז בבקשה ,אל תשתמש במונח ''קצין'' כדי להסביר דברים. מצד שני אני מכיר חיילים פשוטים שיכולים להחליף קצין בתפקיד מג''ד. *אתה רוצה שיענו לך כמו שצריך ? אל תרשום הודעה מטומטמת כמו שרשמת למעלה,אתה הרי קצין ,לא !? * אם אתה כל כך רוצה לדעת אז קורס מצילים עושים בבה''ד 8 ,אורכו שלושה שבועות ,יש בחינות כניסה לקורס (=''גיבוש'') וכדי לקבל אותו אתה צריך לגשת לכוח האדם ביחידה שלך. מעבר לזה תשאל את דוד גוגל ..http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%A7%D7%9F%D7%A8%D7%A1+%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D&meta=

ועוד דבר...

מזה השטות הזאת שאתה לא יכול לשרת אנשים? למה? כי שנתיים שירתו אותך ? מה אני אגיד לך, כל פעם שאני מגישה למישהו קפה או בירה אני מרגישה מושפלת יותר ויותר... אני ממש שוקלת ללכת לאגודת תמיכה בברמנים, זה קשה! התעללות! כמובן כל זה עובר ב 10 לחודש, כשאני רואה שאני מרוויחה יותר משני המצילים אצלנו בבריכה, יחד.

jhhopkd1

New member
אני כן מרגיש מושפל..

אולי את לא מרגישה ככה . למרות שאני דיי בטוח שאיזה לקוח ששתה טיפה יותר מדי וצובט לך את התחת מצליח לגרום לך לפעמים לחשוב למה אני צריכה לשרת אנשים הם צריכים לשרת אותי. נ.ב אף אחד לא משרת קצינים שנתיים .טיפש מי שלא מבין שקצינים עובדים הרבה הרבה יותר קשה מחיילים.

לא צובטים אותי בתחת...

אולי זה מה שאתה עושה כשאתה בפאב למלצריות ... נכון שלפעמים יש אנשים שפחות כיף לשרת, אבל זה חלק מהחבילה. בכל עבודה שתפנה אליה , תצטרך לשרת. מה אתה חושב, שהמצילים אצלנו לא סובלים מיחס חרא של אורחים? הם צריכים לרדוף אחרי אנשים שלא מקשיבים להם , וממשיכים לעשות את אותם שטויות שוב ושוב גם כשמעירים להם עשרות פעמים וקוראים לביטחון. ואני מצפה שישרתו אותי כשאני מגיעה לפאב או הולכת ל"פלאפון" או בחנות בגדים. וזה לא רע שמשרתים אותי. וזה לא רע לשרת. ובקשר להערה על הקצינים- יש ויש. אישית הקצינה שלי היתה ביותר גימלים מהימים שהייתי בבסיס. והעבודה שלה נפלה עלי.

jhhopkd1

New member
את צודקת חלקית..

ברמנית זה לא ממש מקצוע משפיל שמשרתים אנשים. אבל נגיד להיות מלצר - להגיש לאנשים אוכל ושתייה בחיים אני לא אעשה דבר כזה. אולי אני חי בסרט אבל אני יעדיף להיות פועל זבל מאשר לשרת אנשים אחרים. לא כל שירות הוא כזה. אבל יש הרבה עבודות משפילות.בעיקר כאלה שבנויות על טיפים.יש לי ידידה טובה שהתחילה לעבוד בתור מלצרית במלון באילת והלכתי לבקר אותה יום אחד והזדעזעתי מהתנאים שלה . ובעיקר מכך שהיא כל הזמן צריכה להוכיח את עצמה ולעבוד קשה אחרת פשוט יחליפו אותה במיליון אנשים אחרים שישמחו לעבוד במקומה. למען האמת הייתי מאוהב קשות בבחורה הזאת והיא הייתה בשבילי כל העולם ופתאום לראות אותה עם מדים וסינר משרתת אנשים זה ביאס אותי לאללה.ממש עולם אכזר.יש אנשים שפשוט ראויים לעבודות טובות יותר.

פוטיק

New member
דווקא אני מבין ת'בןאדם !

זה זין לשרת אנשים בעיקר ישראלים, ישראלי בא למסעדה אז הוא חשב שהוא קנה את כל המסעדה, ככה זה.. אתה צריך להיות נחמד כשבתכלס אתה כולך עצבני ואתה מת להגיד לו שהוא סתם פלצן מזדיין !! ולהיות מציל זה לשרת לקוחות אבל בצורה הרבה פחות ישירה..

jhhopkd1

New member
יש מצב שאני יעבוד בתור מציל

וזה ייחשב לי כעבודה מועדפת ? מישהו אמר לי שאפשר איכשהוא לתחמן אותם . מישהו מכיר ?

למעלה