קורס מניות ואופ' מעו"ף יחל ב..|רמקו

קורס מניות ואופ' מעו"ף יחל ב..|רמקו

02/12/03 ועד 23/12/03 ימי שלישי מ18:30 ועד 22:00 מטרת הקורס:העשרת הסוחרים באחוזי הצלחה גבוהים יותר בפעילות בשוק,ושיפור נק' התורפה. תוכן הקורס: מיבנה שוק ההון,קרנות נאמנות,קופות גמל,ניתוח טכני של מניות ללא צורך בגרפים,זיהוי עליות וירידות במניות. מניות ת"א 25,ת"א 100,יתר. אופ' מעו"ף:משמעותן,מטרתן,זיהוי מהלכי שוק,מיסחר יומי,מיסחר מגמתי,אסטרטגיות,ארביטראז'רים,נכס בסיס,יחס פוט קול ועוד. פסיכולוגיית השוק,מישמעת עצמית ,בניית הסוחר כסוחר ,סטופלוס ועוד. עלות 1840 ש"ח. יתקיים במלון רזידנט בנתניה. פרטים מלאים בדף הבית www.smartrader.info(ברובריקה,"הקורס של דוביד") כל המעוניין להחכים נא לשלוח מייל +טלפון ל[email protected] חלקכם כבר עבר את הקורס בהצלחה !!!! בברכה דוביד.

shabif

New member
האם זה יתכן ??????

הייתכן שעשו היום ניעור למחזיקי הקולים ועוד סיבוב קטן להפרחת פוטים. מדוע מיהרו לשפוך סחורה היום? הריי עשוייה להיות חשיפה במידה ולא סגרו פוזיציה (האופציות עדיין לא פוקעות, ובכל מקרה זה לא באותו רגע). מדוע לא לישפוך את הכל מחר בהתאמה לפקיעה. כולם יודעים שמחר מחכים לא מעט גופים ובמיוחד קרנות חדשות להצטייד בסחורה, איין סכנה שלא ימכרו וכן לא אמור להיות משנה באיזה שער ימכר. אז -האם עשו כאן ניעור מהסרטים למחזיקי הקולים וקיבלו אותם במחירי חיסול. אשמח לקבל חוו"ד עד לקבלת "הפיתרון"

Avi 120

New member
מי ניער את מי/מה?

הניעור היחיד שאני ראיתי זה מישהו שניער מעליו כל קול שהיה שווה יותר ממה שתיתן מחר פקיעה ב-475. בד"כ הכוון של הפקיעה נעשה יום קודם כי בבוקר הפקיעה כל שינוי במדד עולה פי כמה וכמה. לדעתי לא היה פה שום משחק הפוך על הפוך אלא פשוט התכווננות לעבר מדד 475 ששם כנראה רוצים החזקים את הפקיעה.....רק חבל שלא אמרו לנו את זה לפני שבוע

shabif

New member
פקיעה ב-478 ומעלה והתשובה .....

חיובית (יש קונספירציה של מס' גופים...)

תן לי דוגמא לקונספירציה?

זה שמוכרים מניות בהפתעה ,שעה לסיום המיסחר,לא אומר שגוף אחר לא יגיע ויחזיר מילחמה,ואתמול זה לא קרה ולכן זה מעיד על מהלך טכני שזוהה במהלך המיסחר. הרי בפיגוע בטורקיה,בשיא ההפתעה,הגיעו גופים ותמכו את השוק ב466-כי זה היה רעש(?). אני לא מאמין בקונספירציות,אלא בכך שיש עבריינים בשוק, ויש שומרי חוק בשוק,שמאזנים את התמונה. 478? מה יהיה על ה500 חתיכות שלך בתותא 480?
דוביד"בוקר טוב"

shabif

New member
לבקשתך...

להלן דוגמא אפשרית- 1. כמויות הקולים גבוהות 2. מחזיקיי הקולים עשו כסף טוב החודש 3. השוק במגמה חיובית חזקה וברורה 3. ידוע שמספר גופים בינהם כמה קרנות חדשות חיכו לפקיעה זו להצטיידות 4. כל השבוע האחרון המחזורים היו נמוכים (יחסית לשבועות קודמים)מה שהגביר את ריכוז הרוכשים הכבדים להיום ואז...מחליטים מספר שחקנים, לשפוך סחורה לשוק (למה לא להמתין לפקיעה? האם חוששים שלא יקלטו להם את הסחורה???),כולם נכנסים לתזזית ,מחירי הקולים (במיוחד C470)נשחטים, החברה רוכשים אותם בזול ובכמויות ועושים יופי של סיבוב מהיר,בשרני,וכמעט בטוח...-סיכויי השיבוש נמוכים.

Avi 120

New member
שבי, אני מניח ששמת לב

שבשלושת הימים האחרונים, גם בשיא האופטימיות, פוט 490 נובמבר גילה עוצמה בכל פעם שהגיע לתחום 1000-1100. קשה לי לתאר במילים אבל זה ממש בלט לעין בזמן המסחר. לכן אני חושב שהיה פה כוון של שחקן/ים שלא נבנה ברגע אחד אתמול...........וגם אם אלו משחקי פקיעה, עדיין לא חושב שמדובר בקונספירציות........פקיעה ב-478? אז מה יהיה על זה שמכר 500 קול 470 ב-800 ועוד 400 ב-700-720 ועוד איזה אלף מתחת ל-650? וכל זה הוא הספיק לעשות בפחות משעה! לי לא נראה הגיוני אבל מזמן הפסקתי לחפש את הגיון הפקיעה לפני, אחרי 9:50 בטוח יהיו לי הסברים משכנעים למה הפקיעה היתה בשער X. בוקר טוב

shabif

New member
הצד השני של המטבע

כנגד אותו אחד שמחר היה אחר שקנה לא כולם שותפים למהלך כי אחרת איין מול מי לעשותו -אני,אתה וכולם (בלי לפגוע באף אחד)כסף קטן... כאשר יש מחשבה על קונספירציה המחשבה הינה על חלק מסויים בשוק לא על כולו. המבחן מבחינתי להשערה זאת הינו פקיעה באזור 478 ומעלה לגביי ה- 500 חתיכות זה בשביל הדמיון.... בכל מקרה אני חושב שלהעריך פקיעה זה חלק חשוב -כולל ארועים מהסוג של אתמול, כנראה זה חלק מהשיגרה. יום טוב ובהצלחה

למעלה