קורס מנהיגות...

Parabol

New member
קורס מנהיגות...

נתחיל ונאמר שאני עברתי את המיונים ואני יוצא לקורס מדריכים... עכשיו.. כמו שאתם יודעים.. צריך גם ל"בלות" שבוע בהדסה נעורים במשהו שנקרא קורס מנהיגות..
השאלה שלי היא: מה זה הקורס הזה? מה עושים בו שבוע שלם? וכו' וכו' וכו'... תודה למי שעונה...

אמממ...

לפי מה שאני יודעת...השבוע הראשון זה שבוע גיבוש אני חושבת... ואז נראה לי יש לך שבועיים חופש להכין הדרכות וכל זה... ואז אחרי שבועיים חוזרים ואז מתחיל הקורס... אבל זה לא בטוח... יום טוב:)

זה לא בדיוק קורס מנהיגות...

הקורס מתחיל בשבוע בהדסה נעורים. כאשר השבוע הזה מחולק ל-2, חצי ראשון הוא בנושא מנהיגות, כלומר, כל מיני פעילויות גיבוש למיניהם רובם ספורטיביות לפי מה שאני יודע... חצי שני הוא למידה, חזרה על כל הקורס 60, פלוס העשרות. אול להפך.. חצי ראשון למידה, חצי שני מנהיגות. ביום האחרון יש מבחן מסכם. מי שעובר ממשיך לשבועיים הבאים, מי שלא, לא. בהצלחה :)

בויאקה! ../images/Emo66.gif

דברו כל מי שיוצא למדריכים מפה... יהיה לנו מיני-מפגש-פורום... אני אריאל ממד"א נתניה ואני יוצא למדריכים ("אנחנו אוהבים אותך, אריאל") נראה אותך שם

Daffynes

New member
גם אני יוצאת לקורס מדריכים!!!!!!!!

היום נודע לי והחיוך לא יורד ממני לשנייה!!
אני יוצאת למדריכים!!!! בכל מקרה, אני דפנה מקראון (ירקון) ואני מהילדים של איתמר.. חצי שבוע ראשון זה למידה, חצי שבוע שני זה מנהיגות. ניפגש שם!!!

18 G

New member
גם אני

ליאור ממד"א ראשון -איילון צרו קשר 162590565

Me to :)

איציק/עידן מד"א אילת... בהצלחה לכולם :) מי שרוצה.. האיי סי קיו שלי מופיע בדיטיילס :)

18 G

New member
חן

אני מחפשת תטלפון שלך כבר שבוע, דברי איתי באיסי

למעלה