קורס מכ"ים אגמי

קורס מכ"ים אגמי

מישהו פה יכול לתת לי פרטים על הקורס? כמה זמן הוא? מי בד"כ עושה אותו? מה רמת המשמעת והתנאים שם, ומה בכלל עושים שם? לדעתכם הקורס הקרוב ישולה איכשהו בטירונות? כל פרט יתקבל בברכה

BoR|S

New member
הממ קצת פרטים

הקורס אם אני מבין נכון על מה מדובר מתבצע בבסיס מג"ל (בט"ר 83) שיושב כרגע בצריפין (איפה שפעם היה בה"ד 12) שליד ראשל"צ. הקורס כולל טירונות של כ-11 שבועות המסמיכה לרמת רובאי 03 ואת הקורס עצמו שהוא כ-16 שבועות. משמעמת די קשוחה לפי מה שזכור לי מהקורס שאני עשיתי (לפני כמעט שנתיים), אבל זה די ברור כי זה קורס מפקדים, והדרך הכי טובה להעביר משמעת לחיילים שלך זה לספוג את אותה המשמעת בשלב ההכשרה הבסיסית. מי שבדר"כ עושה אותו אלה הן בנות שנפלו/לא התקבלו להיות מדריכות יח"ש ובנים יחידים עם פרופיל 72 ומעלה. בגדול מה שיש לי להגיד על הקורס הזה, זה שהוא מאוד תורם לפיתוח האישיות. אבל השירות לאחר מכן די משעמם ואף משביז שכן רוב רובו הוא רוטינה של מחזורי טירונות קצרים.

תודה, אבל זה לא הקורס

אני מתכוונת לקורס מכים שעוברים התומכי לחימה והבנות הקרביות, מקרקל וכאלה נניח... מישהו יודע?

מבוצע באחד

הביסלחים (906, 17 או 450) מכשיר לרובאי 06 הרבה שבועות שמירה ביחס לקורסי מכים של החירניקים מגיעים חבר'ה מקרקל, תלפיות, ועוד כלמיני תומכלים שצריכים לשמש בתפקיד פיקודי , או סתם חריגים למיניהם..

למעלה