קורס מורי דרך

assulina

New member
קורס מורי דרך

שלום! סיימתי תואר ראשון BA בניהול תיירות ומלונאות בב"ש. אני מעוניין לילמוד קורס מורי דרך באזור המרכז איזה מוסד לימודים הכי נחשב בתחום? ומוכר עיי משרד התיירות. האם מקצוע מורה הדרך הוא מקצוע שהוא רק בבחינת השלמת הכנסה? האם אתם יכולים להפנות אותי לאנשים מהתחום שאני אוכל להתייעץ איתם? תודה רבה!! וחג שמח

fighter21

New member
מורי דרך

אתה מתכוון לפסיכולוג שמדריך אנשים בנושא קריירה ולימודים וכיוון כללי בחיים ומורה להם את הדרך? אם כן אני מניח שיש צורך בידע בפסיכולוגיה או תואר בסוציולוגיה.. אני מגלגל לך את התשובה למומחים פה בפורום

הוראת דרך

ניתן ללמוד במקומות אלה: 10/2004 קורס הוראת דרך מטעם משרד התיירות והדרכת טיולים למערכת החינוך. שלושה ימים בשבוע. תעודת גמר משרד התיירות שנה אחת מסלול יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 03/5180918 רח' הרצל 155 68101 חברה להגנת הטבע, תל אביב פרטי מסלול 11/2004 למסיימי הקורס המעוניינים בלימודים באונ' חיפה, ינתנו עד 40 נקודות זכות (מתוך 120 נק' לתואר ראשון). פרטים במוסד. תעודת גמר משרד התיירות שנה וחצי מסלול יום, ערב ו/או יום ו תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 03/6055108 שטריקר 19 א' ת.ד.22803 62001 בי"ס לתיירות תל אביב, בניהול לימודי חוץ אונ' חיפה פרטי מסלול תשס"ה במסגרת התמחות לימודי א"י לתעודת B.ED ורשיון מורה דרך ומדריך טיולים למערכת החינוך. הקורס לא נפתח בתשס"ה. מכללת בית ברל ולוינסקי יתאחדו - פרטים במוסדות. תעודת גמר משרד התיירות שנה וחצי מסלול יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 09/7476328 דאר בית ברל 44905 מכללת בית ברל, בי"ס לחינוך פרטי מסלול 6/2004 הלימודים בקורס מסמיכים לתעודת מורה דרך ארצי מטעם משרד התיירות ולתעודת מדריך טיולים וידיעת הארץ על פי תו תקן של משרד החינוך. פעם בשבוע וביום שישי. תעודת גמר משרד התיירות שנה וחצי מסלול ערב ו/או יום ו תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 09/8639222 דואר וינגייט 42902 מכללה לחינוך גופני ולספורט, השתלמויות, מכון וינגייט כולם מוכרים ע"י משרד התירות. ישנם העוסקים בתחום באופן חלקי כעיסוק נוסף, ואחרים העוסקים רק בזה.בימים הטובים שלפני האינתיפדה רבים עסקו רק בזה והתפרנסו יותר מיפה. כעת ישנה התעוררות הדרגתית אחרי שנות שפל בתירות.

למעלה