קורס מדריכים

little mermaid

New member
קורס מדריכים

היי נכון שאני עוד רחוקה מזה כי אני צריכה לצבור עוד הרבה מאוד שעות מים ונסיון אבל כדי לדעת לעתיד ולידע הכללי... בתור חולת מים מלידה בכלל וצלילה בפרט, כדאי להיכנס לענף של הדרכת צלילה (אחרי הצבא שמחכה לי למשל...)? יש מה לאכול מזה? משתלם?

lizard

New member
מה מגמתי פה ?

אני חושב שאם את באמת רוצה להיות מדריכת צלילה, עליך לצבור ה מ ו ן שעות מים ולחשוב אם את מסוגלת לקחת את האחריות על חבורת חניכים וללמד אותם לצלול. בכל מקרה אני לא חושב שהשכר שמקובל היום יהיה רלוונטי לעוד מספר שנים. מה שחשוב פה זה המוכנות לאחריות האישית והמקצועית. מיכה

במיוחד אם את חובבת טיולים

הי בהנחה שתצללי עוד המון לפני שתגיעי לקורס המדריכים, שתהי בטוחה ביותר ממאה אחוז שאת מוכנה ויותר מזה מסוגלת לקחת אחריות על חיי אדם ושתתאימי פשוט להיות מדריכה, כי לא כל מי שהוא צולל ואפילו הטוב ביותר התברך גם ביכולת להעביר את הידע המופלא הזה אין עבודה טובה מזו, לפחות לדעתי, והיתרון הגדול ביותר הוא העובדה שאת יכולה לעבוד כמעט בכל מקום בעולם ולשלב את אהבתך לצלילה ולימוד עם טיולים למיניהם. לא תהי עשירה גדולה מזה, אבל אין ספק שתקומי בבוקר עם חיוך ולא תרעבי ללחם. חוץ מזה שיהיו לך בנתיים הרבה צלילות בטוחות, ועם הפנים קדימה בלי למהר בהצלחה.

למעלה