קורס מדריכים

skykef

New member
קורס מדריכים

קורס מדריכים USPA Coach יפתח ב6-10-04 בSkykef. לטופס רישום יש לשלוח מייל : [email protected] שמיים כחולים, צוות Skykef

skykef

New member
הסבר על קורס USPA Coach

קורס מדריכים USPA Coach הינו הקורס הראשוני לכל צנחן שמעוניין ברישיון הדרכה בינלאומי של ה-USPA, והוא השלב הראשון וההכרחי בדרך. דרישות לקורס: 1. רשיון B (לפחות) של ה-USPA. 2. מינימום 100 צניחות חופשיות. 3. גיל 18 ומעלה. 4. מילוי Coach Proficiency Card (ניתן להוריד מאתר www.uspa.org) בוגרי קורס USPA Coach מוסמכים לבצע צניחות הדרכה לחניכים שסיימו קורס צניחה ולהעביר קורס צניחה בקרקע. לאחר קורס זה ניתן להמשיך להסמכה של מדריך USPA באחת השיטות הבאות: IAD, AFF, Tandem חשוב: קורסי הדרכה מתקדמים יתקיימו בהמשך במרכז צניחה Skykef בכל השיטות. לפרטים נוספים וטופס הרשמה למועמדים העונים לקריטריונים שלעיל ניתן להתקשר למשרד: 08-6103897 או לפנות במייל [email protected] להתראות ובהצלחה, רוי ריטר USPA INSTRUCTOR EXAMINER

bluerage

New member
אולי תחכה קצת

יש לי רק 60 צניחות ואני לא יספיק בחודש!!!! צחי.

FalxOri

New member
גם עם 600 אין לך מה לחפש שם...

עדיף שתלמד להטיס את עצמך לפני שאתה רץ אחרי תןאר COACH. 100 צניחות ורשיון B נראה לי קצת מינימליסטי מדיי כנסיון להדרכה. O

עוד תותח על קובע קריטריונים ...

דווקא נראה לי שמי שהחליט ב-USPA על הקריטריונים המינימליים כנראה יודע קצת גם על צניחה חופשית, אולי לא כמונו הישראלים, אבל קצת... ופחות בציניות - הקורס, לפי מה שהבנתי ממה שפורסם פה אמור לתת בסיס להתחיל להדריך קרקע ולצנוח עם אנשים שסיימו קורס. כשעשיתי את הקורס בפרדייב מי שהעביר לי את קורס הקרקע וגם מי שהיה המדריך על הקרקע (שני אחל'ה חברה, וזה ברצינות) היו עם 60-70 צניחות. לעבור קורס COACH לפני זה נראה לי דווקא רציני. כל הכבוד לצנחנים שרוצים ללמוד עוד ולתרום לספורט. לצערי אני אהיה בחו"ל כשהקורס נפתח אבל הקורס הבא על הכוונת שלי. (ואם יש איזה ספר-בבר שיש לו מה להגיד על מה שאמרתי - לא מעניין אותי לשמוע.)

FalxOri

New member
בהחלט תותח על.

את מכירה אותי מספיק להגיד שאני לא? אין לי שום בעיה עם הקורס הזה. להיפך, כל הכבוד לרוי על היוזמה וזה מצוין שאפשר ללמוד גם בארץ ולא רק במועדונים בחו"ל. אבל עדיין, לא הייתי רץ לפי הדרישות המינימליות האלה רק בשביל לקבל תעודה. ובטח שאני לא ירוץ ללמד אחרים דברים שאני עוד לא שולט בהם בעצמי (גם עם זה רק תיאוריה). ואם את כבר מתעקשת על הקריטריונים של ה USPA אז למה רק מתי שזה נוח? אם נסתכל על הדרישות לרשיון B אז: -את יכולה לנחות תמיד במרחק של 10 מטר (או 2 מטר ל-C) מהמטרה? -אימון נחיתה במים עשית? - השלמת מבנים כמתוכנן ב 10 צניחות (B) או 2 נקודות בשמנייה (C) ? - משהו עשה לך איזשהו מבחן תיאורטי (חוץ מלרשיון A, וגם זה די חדש)? כל עוד בארץ הרשיון בארץ מתבסס על על כמות צניחות בלבד, זה לא משמעותי כקרטריון לקורס כזה. קראתי את ה SIM מכל הכיוונים ואני יודע את רוב התשובות התיאורטיות אבל יש הבדל בין לתת עצות למתחילים כצנחן מנוסה לבין להדריך אותם כ-coach. O

מינימאוס אחותי, תודה על ההזמנה.

תאמיני לי גם אני התגעגעתי. להתחיל עם אורי?? עוד מעשה מטופש שלך. הבחור באמת תותח, וגם תשובתו זו באמת מראה עד כמה את קשקשנית. מה קרה, משעמם לך בפורום "גם אני רוצה להיות מיא בוסקילה"? להתראות במספרה, ד"ש לכלנית.

OhadNir

New member
מינימי ובבר

אולי תקחו לכם חדר במלון? בעניין הקורס, אף אחד לא אמר שמיד אחרי שתקבל תעודה תתחיל להדריך. אבל גם אם כן, מטרת הקורס היא להקנות מיומנויות הדרכה בסיסיות (בצבא קראו לזה שיטות הדרכה). איך לעמוד מול קהל, איך להעביר שיעור, איך לבנות הרצאה בעצמך וכו' כשהדגש הוא על צניחה. למי שיש תקציב- מומלץ.

למעלה