אני!!!!!!
טוב סליחה אם אני קצת חופרת... היהה פשוטט קורסס אדירר...זה היווו שבועיים מאוד לא מבוזבזים מהחיים שליי!!! טקס הסיום היה אחד הדברים הכי מרגשים שקרו לי בחייםם. היו לי את המדריכים הכי טובים בעולם ואת המחלקה הכי טובה בעולם... הכרתי מלא אנשים חדשים ונחמדים מכל הארץ והשתנתי המון בקורס הזה ואני לא מצטערת על דקה ממנו..! למרות הגעגועים החום הליכלוך החול השירותים המגעילים הרגשתי שם כמו בבית.. היער המסכן הזה הפך להיות הבית שלי במשך שבועיים והחאקי הפך להיות הבגד הרגיל שלי(נראלי אני עוברת ללבוש תמיד אך ורק חאקי
) העניבה שלי עלתה למעלה וכן כן גם הצדעתי בהמנון וכולי רעדתי והיו מלא דמעות בעיניים... גיליתי שהתנועה הקטנה הזאת היא התנועה הכי טובה שקיימת בכל העולם כולו... ועוד משו גיליתי... אבא שלי הביא את מכבי לנילי אז כך שאני חייבת לו הרבה מכל האושר הזה שנהיה לי ממנההה =] וסוף סוף אני יכולה להגיד... אני יעל כמעט חמשושיתת מסניף נילי מדריכה כמו שצריך! =) נממ...ואפילו הצלחתי להשיג ג' אחרי כפיתה מרובעת מושלמתתת
ולסיוםםםםם.... חם פהה חם פה חם פה חם אש חם אש מי חה?מאש מי חה?מאש מי חמשששששששש נשמהההה כולםםם עולים באשש מחלקהה חמש עושהה פהה בלאגן,מ-ל-ח-מ-ה!!!! ו... כמו בחדתי שנסחף לביז'ונה ככה אני נמשך אל המחלקה,לא מבינים היא עושה מה שבא לה ובחדתי כמו משוגע צמא צמא לביז'ונהה!!!!