קורס יכטות

galsk8

New member
קורס יכטות

האם אתם יודעים אם אפשר לעשות קורס משיט לבד או היכן קונים חומר לימודי תוקעים כאלה מחירים כאן אפשר לחשוב אז למי שיש טיפים טובים אשמח לשמוע גד

Alex33

New member
יתכן שקורסים בודדים אפשר לעשות...

לבד, אבל כאן יש שתי הערות חשובות : 1. בתי ספר יודעים ללמד ספציפית לבחינות..בהתאם לשאלות שנשאלו בעבר ובהווה. לא בטוח יוצאים מזה ימאים, אבל עוזר לעבור בחינות, ובשלב הזה, זו המטרה. גם תרגול שאלות ממבחנים קודמים דבר חשוב להצלחה בבחינה,קשה יותר לביצוע ללא מישהו שמתקן ומבקר ב"שוטף". הספרים יותר כללים ומקיפים, אך חסרי הדגש חשוב זה. 2. הקורס המעשי והיקר מכולם, לו אין בעצם תחליף ב..לימוד עצמי. "חבר טוב" עם רצון,אפילו שייט טוב וסירה..הם לא תחליף מספיק.

zerez

New member
אני אישית לא הייתי ממליץ

ללמוד לא באמצעות בית ספר או מדריך שמכיר טוב את נוהלי ומבנה הבחינה. לפני זמן מה היה דיון בנושא - ראה את הקישור

le yam

New member
היי

היי גד גם אני חשבתי על זה ולבסוף אני עושה את הקורס העיוני דרך מורה פרטי שהיה לו בית ספר לשיט והוא מורה לימאות. אין ברירה חייבים מישהו שמכיר את הנושא מקרוב, ואת המעשי אני אעשה בבית ספר נכון שזה יקר אבל שווה לי לפחות הכל תלוי ברצון.

alexander49

New member
קורס משיטי ספינות

ידידי גד,מחיר הקורס אינו כה יקר באם אתה לוקח בחשבון שלרוב האנשים משך הקורס הוא כשנה שלמה.לאורך תקופה זו משתתף החניך בהפלגות של בית הספר ולומד מכלול דברים וחומר שאי אפשר ללמדו לבד. 10,000 שח לחוויה כזו - סביר ביותר.גם כך נקלטים בשוק הרבה שייטים עם רשיון אך לצערי ללא הבנה מספקת. הצעתי לך ! (גם אני הייתי שם),בחר לך מוסד עם מוניטין והקפד לישאוב מהמורה המלמד את כל מה שהוא יודע. בהצלחה.(לרשותך בהמשך לכל הכוונה שתרצה)

למעלה