גור צור ידידי-עצת אחיתופל !
ראשית-זוהי דעתי ועליך/כם לכבדה ואף אחד לא חייב לקבל אותה. שנית-באם הזכרת את הקורס שעשיתי בזמנו-1995 לערך,היה הראשון בארץ ושכל מדריכיו היו מחו"ל,[אד בטס מאמריקה,מדריכים מאנגליה]כל החניכים מהקורס שהיה לי הכבוד והעונג ובמיטב כספי עשיתי זאת,ואפילו גרדנו את ה-101.6 מטר כצלילת בונוס, שכמה מהחניכים לא הורשו להישתתף באותה צלילה. בין כל החניכים שהשתתפו בקורס הראשון, היו גם הבוסים שלך ניר אבני ואייל בר ציון,כמו כן שאר מדריכים מהשורה הראשונה בענף. להזכירך אולי אתה לא יודע שאני הייתי מנהל מועדון [החברים] של טרימיקס, כוכבעים חולצות ותוכננו השתלמויות ומיפגשים ברמה הארצית. להזכירך ואולי אתה לא יודע שהאינטרו/צלילת היכרות של טרימיקס ל-75 מטר אני עשיתי למדריך צלילה משוויץ בעלות של 750$ יחד עם מד"ר שמוליק משיח. תלך לניר אבני ותבקש לראות את הכתבה הפירסומית שניכתבה במגזין צלילה שויצרי המתאר את הצלילה כולל תמונות ואיזכור רחב של כל מערכת טרימיקס אנדי בארץ-דולפין ריף. גור ידידי,לאחר הפתיח שלעיל: את דעתי זאת אני מבסס על ניסיוני האישי ומה שעיניי רואות בלבד.[ולא אכנס לפרוט בשלב זה,אם בכלל,אלא אם אדרש לעשות זאת כאן בפורום או על כוס קפה]. "מי יתן ואני טועה ואווכח בזאת,אני מתנצל מראש ובפומבי". בתגובתך הינך מרמז לפאן האישי,ואני לשם שינוי לא אגיב לא לאיזכור שמי,ולא לביטוי-"רד לנו מהגב" ואבקשך לא לעשות זאת שוב. תודה. מאחר וקורס טרימיקס הוא קורס ייחודי ומסוכן,איך היה אומר לנו אד באטס לכל אורך הקורס, [למעלה מ-10 ימים ורק למדריכי צלילה]: NO CACH NO SPLESH ONE MISTEK AND YOU ARE A FISH FOOD מאחר ולכם יש את המערכת והפוטנציאל היחידים בארץ,אני מציע לכם: 1. לפרסם [גם בפורום] את כל תכנית הקורס טרימיקס בלבד [ולא את כל מה שלפני],תנאי קבלה ודרישות.[לא לפרסם מחירים]. 2. את שמות המדריכים שמעבירים את הקורס לאורכו ולרחבו. 3. לבדוק מהי עמדת הרשות לצלילה. 4. ביטוח מתאים ומכסה. גור ידידי-לסיום: אל תיקח זאת אישית,די כבד את דעתי ואתה לא חייב לקבל אותה. דרך אגב,שמעתי שאתה עוזב את המיקצוע/מרינה דייברס והולך ללימודים,אם זה נכון אני מאחל לך הצלחה. מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.