קורס טרימיקס..??

דג ירוק

New member
קורס טרימיקס..??

שלום כולם אם למישהו יש קצת מידע לגבי איפה כדאי/מומלץ לעשות קורס טרימיקס אני אודה לו מאוד תרגישו חופשי לפרסם מקומות שאתם חושבים שמתאימים או שעשיתם בהם קורס דומה, כנ"ל לגבי מי שעשה בחו"ל. המון תודה ו... מבטיח לדווח אחרי הקורס.. דג.

קורס טריימיקס

שלום דג ירוק , לא נתת לנו רקע על הסמכותיך ו/או נסיון הצלילה שלך ( לא שאתה חייב ) זה יכל לעזור . קורסים בארץ אפשר לעשות דרך ANDI או IANTD לא בטוח בקשר ל TDI אבל בטוח משהוא כבר יספק המידע בקרוב . ANDI מעבירים קורסי צלילה טכנית וקורסי טריי מיקס כבר מס´ שנים , מידע עליהם תמצא ב NITROX.CO.IL ממליץ לך לדבר עם גור צור ממרינה דיוורס באילת www.marinadivers.co.il או עם תומר משבא ים בים התיכון הם ידעו לתת לך את כל המידע שאתה צריך . בקשר ל IANTD הם עדיין לא מסמיכים אבל הבנתי שבקרוב . כנס לאתר שלהם ב IANTD.CO.IL או דבר עם שלומי מועלם ממדוזה www.meduza.co.il דרך אגב אין לי מושג אך אפשר לעשות קורס ( או לצלול טרימיקס )בארץ כל עוד התקנה אשר מגבילה אותנו לצלילה ל 42 מטר קיימת . בעצם אפשר , פשוט נצלול טרי מיקס ל 42 מטר או לחילופין נעבור על החוק . אם אתה רוצא לעשות קורס טרי מיקס אמיתי ( ויסלחו לי גור תומר ושלומי )אז תדפדף קצת אחורה בפורום ותחפש את הקישורים שלי ושל שרקי על אתרי DIR או שפשוט תכנס ל WWW.GUE.COM , בהזדמנות הראשונה שתהיה לי אני נוסע אליהם ללמוד לצלול . שלומי

גור צור

New member
בוקר טוב למר משולם

אם זכרוני אינו מטעני גם אתה עשית קורס טרימיקס אצלנו, או שאני טועה ? האם הקורס שעברת לא היה ברמה טובה ? האם יש לך הערות כלשהן ? למה להעניק עצות חינם ( אחיטופל ) ללא בסיס מוצק ? עד מתי מאיר ? תעשה טובה לנו ולכולם רד לנו מהגב ! ! ! ואליך דג ירוק- אשמח לשוחח עימך לגבי קורס טרי מיקס. אני לא רוצה לעשות פרסומת חינם בפורום לקורס שאנו מציעים ( אלא עם כן תבקשו מידע באישור צוות הנקאים ואז אשמח לענות ) בברכת צוללים גור

הנקאי

New member
טרימיקס ותרבות דיון ../images/Emo19.gif

פ"ש: מה קשה להגיב באופן תרבותי כמו פלניצקי? גור: למרות הפרובוקציה, אנא המנע מאזכור שמות אמיתיים של בעלי ניק. לעצם העניין, מידע על קורס טרימיקס בודאי מעניין כאן את כולם, וכיוון שאף אחד אחר לא תיאר את הקורס, נראה לי שזה יהיה שרות לציבור אם תתאר מה בערך כולל הקורס, כמה ימים/ פגישות, עלות אצלכם (מניח שגם עליו חלים 20% הנחה של כרטיס החבר), והיכן עוד ניתן לעשות חוץ מאשר אצלכם. אם תומר או מישהו משבא ים קורא זאת ויציג גם את שלהם, מה טוב.

pilovich shahaf

New member
הנקאי שבת שלום-פרובקציה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

האם אני לא רשאי להגיד את מה שאני חושב בכלל ובנושא זה בפרט? אני לא חייב לפרט כל דבר,תירצו, אני ארצה אני אפרט. אתם לא חייבים לקרוא כל הודעה שלי אם בכלל,לא שכן להיתייחס אליה. להודעה שלי אתה קורה פרובקציה,ולתגובתו של גור [ראה ערך ההודעה] לא ראיתי ולא קראתי כיצד אתה רואה את.....משולם בוקר טוב, מאיר, רד לנו מהגב..........האם לזה אתה קורה תרבות דיון/תגובה?? לידיעתך-על מנת שאני אלמד מה זה פרובקציה,ומה זה דיון תרבותי, דוגמא זו בהחלט תיתוסף בין יתר הדוגמאות משבוע שעבר ואחרות לישיבה בשבוע הבא. סבלנות וסובלנות=סבלות מבחן התוצאה. יום טוב. פילוביץ שחף.

pilovich shahaf

New member
גור צור ידידי-עצת אחיתופל !

ראשית-זוהי דעתי ועליך/כם לכבדה ואף אחד לא חייב לקבל אותה. שנית-באם הזכרת את הקורס שעשיתי בזמנו-1995 לערך,היה הראשון בארץ ושכל מדריכיו היו מחו"ל,[אד בטס מאמריקה,מדריכים מאנגליה]כל החניכים מהקורס שהיה לי הכבוד והעונג ובמיטב כספי עשיתי זאת,ואפילו גרדנו את ה-101.6 מטר כצלילת בונוס, שכמה מהחניכים לא הורשו להישתתף באותה צלילה. בין כל החניכים שהשתתפו בקורס הראשון, היו גם הבוסים שלך ניר אבני ואייל בר ציון,כמו כן שאר מדריכים מהשורה הראשונה בענף. להזכירך אולי אתה לא יודע שאני הייתי מנהל מועדון [החברים] של טרימיקס, כוכבעים חולצות ותוכננו השתלמויות ומיפגשים ברמה הארצית. להזכירך ואולי אתה לא יודע שהאינטרו/צלילת היכרות של טרימיקס ל-75 מטר אני עשיתי למדריך צלילה משוויץ בעלות של 750$ יחד עם מד"ר שמוליק משיח. תלך לניר אבני ותבקש לראות את הכתבה הפירסומית שניכתבה במגזין צלילה שויצרי המתאר את הצלילה כולל תמונות ואיזכור רחב של כל מערכת טרימיקס אנדי בארץ-דולפין ריף. גור ידידי,לאחר הפתיח שלעיל: את דעתי זאת אני מבסס על ניסיוני האישי ומה שעיניי רואות בלבד.[ולא אכנס לפרוט בשלב זה,אם בכלל,אלא אם אדרש לעשות זאת כאן בפורום או על כוס קפה]. "מי יתן ואני טועה ואווכח בזאת,אני מתנצל מראש ובפומבי". בתגובתך הינך מרמז לפאן האישי,ואני לשם שינוי לא אגיב לא לאיזכור שמי,ולא לביטוי-"רד לנו מהגב" ואבקשך לא לעשות זאת שוב. תודה. מאחר וקורס טרימיקס הוא קורס ייחודי ומסוכן,איך היה אומר לנו אד באטס לכל אורך הקורס, [למעלה מ-10 ימים ורק למדריכי צלילה]: NO CACH NO SPLESH ONE MISTEK AND YOU ARE A FISH FOOD מאחר ולכם יש את המערכת והפוטנציאל היחידים בארץ,אני מציע לכם: 1. לפרסם [גם בפורום] את כל תכנית הקורס טרימיקס בלבד [ולא את כל מה שלפני],תנאי קבלה ודרישות.[לא לפרסם מחירים]. 2. את שמות המדריכים שמעבירים את הקורס לאורכו ולרחבו. 3. לבדוק מהי עמדת הרשות לצלילה. 4. ביטוח מתאים ומכסה. גור ידידי-לסיום: אל תיקח זאת אישית,די כבד את דעתי ואתה לא חייב לקבל אותה. דרך אגב,שמעתי שאתה עוזב את המיקצוע/מרינה דייברס והולך ללימודים,אם זה נכון אני מאחל לך הצלחה. מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

קותי

New member
אני מוכרח להגיב לתשובת פ"ש

אתה רואה פ"ש, אפשר גם אחרת. זו היתה תשובה מכובדת, מלאה, עם דוגמאות ועם נתונים. גם הקריאה שלך לגור צור לפרט מהו הקורס בדיוק, מהן דרישות הסף, מי הם המדריכים היתה נאותה. כאשר אתה כותב ככה, אפשר להתייחס, אפשר להשיב ואפשר לכבד.

הנקאי

New member
אכן, אכן ואכן! ../images/Emo19.gif

תשובה מנומקת וברורה, אולי לא הכל לטעמי או לטעמו של גור אבל הצגת עמדה לגיטימית, כמו שגם פלניצקי עשה, ולא סתם זרקת לחלל הצהרה. תמשיך כך... אגב, חסרת לי בכנס מנהלי הפורומים, אבל ודאי עוד ניפגש... להתראות, אבי.

למעלה