קורס טייס פרטי

יואל211

New member
קורס טייס פרטי

בן של חברים הודח מקורס טייס לפני זמן קצר, וצבר 120 שעות. הוא רוצה להוציא רישיון טייס פרטי,
ושאלתי היא, אם יש מצב להתחשב בשעות שצבר, באם הרמה שלו טובה?
תודה לכל מי שיודע.

רמי בר1

New member
הוא צריך שיהיה בידו ספר הטיסות האישי שלו.

אחר'כ הוא צריך לפעול כמו כל אדם אחר שרוצה ללמוד טיסה.
להוציא רשיון מתלמד,למצוא מדריך או ביס'ט ,ולהתחיל.הוא יצטרך לעבור את כל מבחני התאוריה,והשעות שיש בידו יתנו לו הקלה.
אני לא יודע איזו,אבל לדעתי לא יותר ממחצית השעות הדרושות לצורך הרשיון.
אם זה כתוב בתקנות הטייס,אז זה ברור ומעל לויכוח,אם לא,יצטרך להגיע לרת'א ,ושם להתוכח,אולי בעזרת המדריך שיבחר , על כמות השעות שיצטרך לעשות.

רמי בר1

New member
חיפשתי עבורך בתקנות,ולא מצאתי התיחסות לשעות מקודם.

יש התיחסות למספר השעות הדרוש לצורך מבחן מעשי,ואיך הם מתחלקות, אבל אני בכל זאת חושב שאם יהיה לו את יומן הטיסות האישי מהקורס,הוא יקבל הקלה במספר השעות הדרוש.

bensand

New member
הייתי באותו המצב, לא אותו מספר שעות טיסה אבל

בדיוק בחצי הדרך לרישיון שלי על הססנה חיל האויר החליט שהוא לא מאפשר לפרחי טיס לגרור את השעות שלו לטובת הכרה לרישיון ולא הסכימו לתת לי אישורים רישמיים על שעות הטיסה שצברתי... אולי זה השתנה היום אבל לפי ניסיון העבר שלי אז לא...

Naftali Segev

New member
אין שום בעיה יתחשבו לו בשעות הטיסה

אחד השותפים שלי במטוס היה בדיוק במצב הזה וכשניגש לרת"א קיבל אישור לבצע קורס מקוצר של 20 שעות, מעבר התיאוריות ומבחן מעשי
אם הבחור ירצה עוד פרטים אשמח אשמח לקשר בניהם

צריך מוטיבציה. וזה, בעצם, העיקר....

זה מה שכתב מדריך טיסה ובלוגר:
Lack of time or money is not an excuse to put off pursuing your dream
Certified flight instructor and blogger Ron Rapp writes about the time he taught James, a man without a permanent address, cellphone or car, how to fly. James was couch-surfing to save money and rode his bike to the airport for lessons. "Whenever someone tells me they could never possibly find the time or money to pursue flying -- or any dream for that matter -- I always think about James, and I know the truth: if there's a will, there's always a way," writes Rapp.
לעולם אל תתיאש!
אריאל אריאלי

כל כך נכון

למעלה