קורס טארות

hila201

New member
קורס טארות

אני פונה אל כל חברי הפורום בבקשה לומר לי היכן אוכל להירשם לקורס טארות למתחילים בסביבות אזור רמת גן , פתחת תקוה. פנו אליי מ"סלמנדרה" בגבעתיים , אך הם גובים סכום של 1000 ש"ח וזה יקר לי. בתודה מראש הילה

hierophant

New member
לצערי אלף שקל זה מחיר די רגיל לקורס

אני חושב שקורס הטארוט של האגודה לפיתוח המודעות זול יותר, אבל תצרי איתם קשר כדי לברר. בגדול אלף שקל זה מחיר די מייצג לקורס טארוט, ויש כאלה שעולים אפילו 1500 שקל. אני ממליץ לך לשלוח את השאלה גם לפורום טארוט של וואלה – נושא קורסים באיזור המרכז נידון גם שם.

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif היי! הקורס באגודה לפיתוח המודעו

הוא קורס מעולה !!! קצר בלי מריחות והזול בשוק (על כל פנים כל היה לפני 5 שנים כשעברתי אותו
היום הם נמצאים ברחוב גורדון 26 בת"א 03-5229934 בהצלחה!!

hierophant

New member
יש שטוענים שהקורס קצר מדי

זה קורס ישר ולעניין וגם תמציתי מאוד. יש כאלה שזה מתאים להם, ויש כאלה שמעדיפים קורסים יותר ארוכים ומעמיקים. עניין של טעם אישי. בכל קמרה, שמעתי שזה קורס יחסית זול (בגלל שהוא קצר), אבל לא עשיתי סקר שוק.

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif בזמנו כשעברתי את הקורס...

אורכו היה 4 מפגשים בלבד וזה הספיק
היום אורכו כ 8 מפגשים היו בקורס שלנו 2 נשים שסיימו בדיוק קורס בן שנה שלמה במקום אחר ולא ידעו כלום!!!! ובקורס שהייתי בו אחרי 4 מפגשים הם ידעו סוף סוף "לפתוח" בטארוט
גילה בויום באה מעולם המחשבים והיא רגילה לתמצת ולא למרוח אני ממליץ על כל הקורסים שלה בעיניים עצומות

hierophant

New member
הקורס של גילה טוב, אבל לא לכ_ו_ל_ם

אני מסכים שיש הרבה קורסים ארוכים שלא שווים כלום, ושגילה בויום היא מורה טובה. לצערי פגשתי יותר מדי מורות שרלטניות בעלות ידע מאוד מוגבל בקלפים שמעבירות קורסים שלא שווים כלום. רק שאני, לדוגמא, נהניתי מהחוויה החברתית של קורס בין עשרים מפגשים – לתרגל, לשמוע סיפורים של אחרים, להרחיב קצת לתחומים אחרים, לקחת את הזמן על הקלפים היותר קשים, וכיוצא בזה. עניין של סגנון אישי.

hierophant

New member
אי שם בצפון הארץ

אבל ההבדל בין קורא בקלפים לקורא טוב בקלפים הוא לא הקורס, אלא מה שהקורא עושה עם עצמו אחרי הקורס.

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif שום דבר בחיים לא מתאים לכולם...

כיוון שהבנתי מהילה שהיא מחפשת משהו לא יקר המלצתי בחום על גילה, והוספתי ששם לא מורחים זמן לקטע החברתי לא הייתה לי בעיה כי עברתי שם עוד קורסים כך שרוב החבר´ה מהטארוט היו שם גם
ובנתיים הספקנו עוד דברים כמו: שימוש במטוטלת , קריאה באבני קריסטלים וכו´ יש קורס שאני ממליץ להתרחק ממנו כמו מאש וזה הקורס של רוני מרכוס "כיצד לכופף כפיות" לא יודע אם הוא עדיין קיים אבל זה קשקוש אחד גדול
יש שם באגודה כמעט כל ערב הרצאה בנושו המיסטיקה, חלקם הגדול מעניין מאוד

למעלה