קורס העשרה 2006

idanshaf2

New member
קורס העשרה 2006 ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

קורס העשרה 2006 מתחיל לזוז!!!!
לכל מי שלא יודע 8/4-11/4 באנדרטת הנח"ל בפרדס חנה יתקיים קורס העשרה2006!! בקורס הולך להיות קודם כל הכי כיף בעולם!!!
וגם ינתנו כלים חשובים ומועילים לכל הבוגרים באשר הם ולא משנה איזה תפקיד אתם ממלאים בסניף!!! אז מהרו להירשם אצל המרכזים!! ההרשמה בעיצומה!!!!

yoda maccabi JR

New member
שלום לכולם

שמי יהודה ואני המפיק והאמרגן של כל האירוע הנקרא "קורס העשרה 2006" התנועה שכרה את שירותי על מנת לעזור לארגן אירוע גדול, מיוחד המותאם לגילכם ולתפקידכם. הצלחת האירוע תלויה רק בכם ובהשתתפותכם!! אשמח לראות את כולכם בקורס לוקחים חלק באירוע הגדול של השנה!!!! וכמו שאתם אומרים... חזק ואמץ!

idanshaf2

New member
שלום יהודה

אני שמח שבאת לעזור לי לפרסם... אתה כמובן מוזמן להישאר ולהתעדכן במה שקורה בתנועה כלל.... ואני בטוח שלחברים בפורום יהיו הרבה שאלות אלייך לגבי הפורום...

אוף!!! ../images/Emo46.gif

למה רק לבוגרים יש את הדברים המגניבים האלה? עזבו רגע את כל האטרקציות שמקבלים הבוגרים, כל הימי כייף וגיבוש האלה שהם עוברים (גם אני אשמח לשפץ כל הלילה את הסניף שלי), אבל פאק דאמט, קורס העשרה!!! אני גם רוצה קורס העשרה
יום אחד, אתם עוד תראו, אני אפתח את "קורס ההעשרה לחניכים", שבו "יקבל החניך כלים להתמודדות מול המדריך ובפעולות" (
), ויבואו חניכים מכל הסניפים, ויהיה פאנן. אך, החזון הציוני שלי

idanshaf2

New member
עכשיו רגע רצינות

קורס העשרה נועד לתת לבוגרים את הכלים להם הם זקוקים על מנת לעשות את תפקידם בצורה הטובה ביותר... כך שאני מצטער שעוד אין כזה דבר לחניכים (למרות שקרוס מדריכים זה בדיוק זה)... לגבי הימי כיף והגיבושים.. אני אישית חושב שהבוגרים נותנים כל כך המון לתנועה ומשקיעים את רוב זמן (מי יותר ומי פחות) בתנועה, כך שאם אפשר קצת לתת ולצ'פר אותם במשהו אז עושים.. ולא צריך לקנא.. צריך להגיד תודה שיש דברים שהם כייפים רק לבוגרים...

זה ברור לי, ואני מסכימה...

וזה נכון שקורס העשרה לא צריך להיות גם לחניכים, אבל אישית הייתי מארגנת איזה כנס לחניכים, אולי פעולת ענק כזאת לכל שכבה מהארצי, משהו שסוף סוף נוכל להכיר אחד את השני. נמאס לי שרק הבוגרים מכירים אחד את השני מהקורס ולחניכים אין מושג...

idanshaf2

New member
את צודקת

יש מקום לשיפור בנושא גיבוש חניכים ארצי... ואולי הפורום זה המקום לגיבוש... אם הפירסום היה קצת יותר אינטנסיבי בסניפים אז היו נכנסים לפה גם חניכים מסניפים אחרים והיה נוצר גיבוש....

idanshaf2

New member
ופה אתם נכנסים לתמונה

אתם צריכים לפרסם ולשכנע את חבריכם (שאני בטוח שהם רבים) לבוא ולהיכנס לפורום

... עזוב רגע את הפרסום...

האם יש מישהו שאני יכולה לפנות אליו או בכלליות מישהו שאחראי על ארגון הקורסים? או מישהו שאחראי על חניכים? או מישהו שאפשר לפנות אליו בקשר לגיבוש חניכים? או משהו כזה??

idanshaf2

New member
בקשר למה??

בקשר למה את רוצה לפנות?? תיראי בעיקרון הייתי הכי ממליץ לך לדבר עם המדריכות שלך ואולי לבקש מהן שיארגנו לך פגישה עם רחלי... ורחלי תוכל להעלות רעיונות שלך למעלה....

אך, רחלי.

אני יכולה לנסות, אבל קודם כל שאני אצליח להעלות ולארגן את הרעיונות שלי ברמה הסניפית, ואז נדבר.

למעלה