ריפוי בקורי אור
שלום לך, מנסיון שלי, תלכי לפי תחושת הבטן שלך, כי מה שטוב עבור מישהו אחד לא בהכרח ייעשה לך את זה, במקרה הכי גרוע תיטעי... כדאי להתנסות הרבה, ללמוד אצל מורים שונים ולאסוף אל תוך "ארגז הכלים שלך" כל מיני כלים שתוכלי להשתמש בהם כמרפאה. "במקרה" אני פותחת בעוד שבוע קורס בקורי אור- ריפוי שאמני. אני אצרף כמה מילים על הקורס ואת מוזמנת ליצור עימי קשר, ולגלוש לאתר של קורי אור ולקבל עוד אינפורמציה: קורי אור היא אחת משיטות הריפוי השאמניות העתיקות ביותר. השאמנים בעת העתיקה גילו כי היקום כולו עשוי מרשת אנרגטית של קורי אור, וכל אדם מחובר בעזרת הקורים לכל דבר בבבריאה . רפואת אשת העכביש, שקורי אור מהווה את החלק הראשון שלה, כוללת בתוכה סודות ריפוי מהעוצמתיים ביותר הקיימים על הפנים של אמא אדמה. בקורס מעמיק ואינטנסיבי בן 12 מפגשים שבועיים, ייחנכו המשתתפים לטיפול בשלושת שלבי השיטה: • הפגת כאבים • הרגעה כללית • שטיפה באנרגיה של אהבה כמו כן ילמדו המשתתפים את טכניקת האבחון הייחודית של השיטה הקושרת בין בעיות פיזיות לדפוסי מחשבה, יכירו את יסודות הריפוי השאמני, יצאו למסעות שאמניים ויצרו קשר עם בעלי ברית מהעולמות הנסתרים, ילמדו טכניקת הגנה אנרגטית ועוד. בכל מקרה שיהיה בהצלחה. זו דרך נפלאה, להיות מרפאה והכי חשוב שתהני!