קורס הילינג (1)

קורס הילינג (1)

...טוב, טוב, אני צוחק ! נו, די, די כבר הגזמתם ! טוב נו... אז ניצלתי בציניות את נושא ההודעה. למה אתם כבדים ?... לא, זה לא עומד להיות קורס הילינג און-ליין. לעומת זאת... זאת הזמנה לקורס הילינג בעולם הגשמי ("העולם הישן", אם תרצו). חברה שלי ואנוכי מחפשים עוד שניים-שלושה-ארבעה אנשים שמעוניינים ללמוד הילינג. מורה יש לנו, אבל אנחנו רוצים להגדיל את הקבוצה. לא שזה צריך להיות שיקול... א ב ל א נ י ל א מ צ ל י ח ל ה ת א פ ק ! המורה הנחמד לא רוצה כ"כ הרבה כסף. מדובר על ימי שלישי בערב (אולי יזוז לראשון). השעה עוד לא סגורה ואנחנו מתחילים בעוד כשבועיים. גיאוגרפיה ? - ברעננה. אם מישהו מעוניין, או מכיר מישהו שיכול להיות מעוניין, שיצור איתי קשר במייל [email protected]

הרשה לי לנצל...

או בעצם "לנו" ולא "לי": אם אתם באמת תעשו את הקורס הזה (הלוואי - בהצלחה!) בוא נסכם כבר מעכשיו שאתם תדווחו כאן על כל שיעור ושיעור כמו שקסטנדה דיווח על עבודתו עם דון חואן... בסדר?!?!? זה מאוד מאוד יועיל לכם (העוברים את הקורס) ולנו (הקוראים עליכם העוברים את הקורס). איך אומרים בערוץ הקניות, זה כדאי! אגב, מישהו מצטרף לבקשה שלי???

Oranus

New member
נישמע מעניין אפשר לדעת יותרפרטים?

כמה זהעולה ? כמה זמן בערך ? O. באמת שוקל גם -ימי שלישי וראשון שלי חופשיים מהכל כמעט :)

pinibs

New member
עוד קצת פרטים

הי ערן, נשמע מעניין ומסקרן. האם אתה יכול לספר קצת על המורה (מיהו, מהו), על מה לומדים בקורס ("הילינג" יכול להיות כל כך הרבה דברים, תוכל קצת למקד יותר?), מה משך הקורס? תודה, פיני

שומפי

New member
נכון ! גם אני רוצה עוד פרטים !

והמיקום מצויין ! שאתה אומר הילינג למה אתה מתכוון ?

deep ocean

New member
ערן, שלחתי לך מייל אתמול

שם שאלתי שאלות לגבי הקורס, המורה וכו´.... קיבלת את המייל?

למעלה