קורס החייאה

אפרת72

New member
קורס החייאה

שלום רב, שמי אפרת ואני מטבעון, מבקשת מידע על קורס החייאה. מתי נפתח קורס חדש? כמה ימים הקורס אורך? מהי העלות? אודה לכם מאוד ויישר כוח אפרת

כל התשובות כאן!!

האפשרות להתנדב מותנה בכך ש: כל כמה זמן נפתחים קורסים שונים של מד"א לפי הגיל וסוג ההכשרה שאותו בנאדם רותה לעבור אז ככה: האפשרות להתנדב מותנת מגיל 15 ו/או כיתה י´ ומעלה בגילאי 15 -18 המתנדבים נקראים מתנדבי נוער והם עושים קורס 60 שעות שעות ההתנדבות של מתנדבי נוער הם: בימי לימודים מ 13:00 ועד 23:00 בימי שבת חגים וחופשות 07:00 ועד 23:00 מעל גיל 18 ניתן לעשות קורס חובשים שנמשך 88 שעות בלי רשיון נהיגה על אמבולנס ועם רשיון נהיגה על אמבולנס נמשך 145 שעות מתנדבים אלו נקראים מתנדבים בוגרים ולהם אין שעות הגבלה של ההתנדבות הכניסה לקורס ומן רישיון נהיגה על אמבולנס מותנה בכך שיהיה לך רישיון נהיגה סוג ב´ לפחות 4 שנים ועל רכב כבד יהנו רישיון ג´ 3 שנים כמו כן אתה צריך לדאוג לתעודת יושר מהמשטרה שלא יהיו לך עברות תנועה הקורסים הנ"ל עולים כל קורס 180 ש"ח לפרטים נוספים ניתן לפנות למחלקת הדרכות מד"א בטלפון 6300222 - 03 ולבקש יותר פרטים על הקורס או על מועד פתיחת קורס בתחנות השונות, כמו כן ניתן לקבל מידע זה בתחנות השונות, אין אפשרות לקבל מידע על הקורסים דרך אתר האינטרנט בצורה רישמית. ***************************************************************************************************************** יש לציין כי אין לקחת מאמר זה כמאמר רישמי מאת מגן דוד אדום!!! ***************************************************************************************************************** *מאמר זה נכתב בלשון זכר מתאמי נוכות אבל הוא לשני המינים! נכתב ונערך על ידי יוני עוזיהו מתנדב נוער מד"א ראשל"צ למאמר המקורי לחץ כאן

ואם קצת היית שם לב יוני

היית רואה שזה לא מה שביקשו מה גם שהמודעה מלאה טעויות אפרת לשאלתך פני לתחנת מד"א הקרובה לביתך ותבקשי לעבור הדרכת נאמני החייאה ד.א אני ממליצה לפני הפנייה לארגן קבוצה כדי שיהיה יותר קל לארגן מדריך והקורס יפתח יותר מהר... ברגע שתהיה לכם קבוצה לא תצתרך להפתח הרשמה מידע על הקורס קוס נאמני החייאה הוא קורס של בין 2-4 שעות ומלמדים שם החייאת מבוגרים ילדים ותינוקות ומצבי חירום בסיסיים מקווה שעזרתי

orend123

New member
!וגם!

ישנה אגודה שנקראית אם אני זוכר נכון לב אל לב. הם מעבירים קורסים בחינם לקהל הרחב, בהזמנה לקבוצות (מקומות עבודה, בתי ספר, טיפות חלב וכו´...)

אשמח לקבל הארות והערות לגבי ההודעה

חן אני אשמח לקבל הארות והערות על ההודעה שלי בקשר לאיך אפשר להתנדב במד"א ויכול ליהיות שלא שמתי לב שהיא ביקשה רק מידע על קורס החייא ולא על התנדבות קורה שבנאדם טועה לא? אשמח לקבל את הערות והארות שלך אלייל מסרים אישיים או לאייסיקיו או לאימייל

אוקיי...

תיקחי את הקישור מהפורום שלי הוא מופיע כמאמר במערכת המאמרים באתר של הפורום שאני מנהל בעיקרון כתבתי אותו ישר שם והעלתי כמאמר אז תעשי העתק הדבק אצל לוורד ותשלחי לי את זה חזרה לאימייל אני אפרסם את זה מחדש...

weird dust

New member
שלום

גם אני מטבעון ואני כרגע נמצא קצת אחרי האמצע של קורס 60 התחנה הקרובה ביותר אליך או יותר נכון היחידה היא התחנה שנמצאת ליד הספריה ומרכז ההנצחה בטבעון אם תיגשי לשם בטח יגידו לך או שאני ישאל ויכתוב אם אני לא טועה לא מזמן בחופשת חנוכה היה איזה משהו אבל אני לא בטוח שלום ויום טוב לכולם

weird dust

New member
משהו שהיה כתוב בעיתון המקומי

בעיתון המקומי (במת המועצה) מיום שישי 27.12.2002 לא מזמן נערכו 2 קורסים במרכז הקהילתי "נרקיס" ובסוף היה כתוב שבקרוב יערכו עוד כמה ויש טלפון לפרטים (לפי דעתי הטלפון של התחנה) 9830515 מקווה שזה עזר

למעלה