קורס גלישת גלים

kritikon 1

New member
קורס גלישת גלים

שלום חברים,הרבה זמן אני קורא בפורום והחלטתי להגשים חלום-להתחיל לגלוש,אני יישמח אם תרשמו לי מקומות מומלצים יותר ומומלצים פחות ללימוד גלישת גלים (חשוב לציין שהקורס צריך להיות בחופי בת ים-תל אביב-הרצליה,אני מוגבל בתנועה כרגע...אז תגיבו בתודה תום
 

kritikon 1

New member
כדאי ללמוד לגלוש לבד?

מניסיונכם כדאי פשוט לקנות גלשן וללכת לים ולנסות לגלוש? אני שומע יותר ויותר על אנשים שלמדו לבד-מניסיון, תנו בבקשה את דעתכם אפ יש צורך בקורס או שפשוט אני יתחיל לגלוש לבד?
 

urbanrider

New member
אני התחלתי לבד, ועמדתי תוך שבוע

שלם של גלישה. אני גולש בפלמחים ואני יכול לעזור לך בצעדים הראשונים. נ.ב. לפי תתחיל בחופש הגדול, כך אם לא תואהב את הגלישה (חס וחלילה. טפו, טפו,טפו), אז חסכת לפחות את הכסף לחליפה. וגם יש לך הרבה יותר זמן ליגלוש בקיץ, יותר נעים. יש יותר גולשים שתוכל להסתכל מה הם עושים, מאיפה הם מתחילים לתפוס את הגל וכו'. אמיר.
 

urbanrider

New member
יאווו כתבתי לך מלא דברים שיעזרו לך

והם נימחכו לי איזה עיצבון. בקיצר אני גולש בפלמחים אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך.
 
למעלה