קורס גלישה

• פותח הנושא 068
  • פורסם בתאריך

068

New member
קורס גלישה

אוקיי הבנתי שרוב האנשים אומרים שזה בזבוז של כסף ושזה בכלל לא שווה (600+ שקל ל5 ימים זה המון!!!) אבל בכל זאת אני רוצה לשאול את כל מי שהיה פעם בקורס כזה: -מה אתם חושבים? כדאי לעשות או פשוט להתחיל לבד? -מה מלמדים בקורס חוץ מלעמוד על הגלשן? תודה לכל העונים

rachelc26

New member
אני הייתי...

נהנתי מאוד! בקורס מלמדים לחתור, ועוד כל מיניי טריקים שיהיה יותר קל לתפוס גל. הגלשנים הם גלשנים מיוחדים ללימוד, החומר שונה- גומי כזה... לא סגורה על זה, אבל עבה ומציף. החיסרון לפי דעתי, לא מלמדים דאק דייב (שאי אפשר לעשות עם הגלשנים האלו) וחבל... זהו בעיקרון, מאוד כייף, ושווה לפי דעתי.

068

New member
ולגבי סכנות ובטיחות בים

לא מלמדים? נגיד איך לזהות סכנות כמו מערבולות או איך להתנהג במצבים מסוכנים... יענו לפי מה שהבנתי ממך מלמדים רק איך לחתור ואיך לתפוס גל =\ בבקשו תעזרו לי אנשים, אני רציתי להירשם לקורס רק בשביל ללימוד על בטיחות בים וכאלה

ILANA360

New member
כנסי=]

גם מערבולות זה לא כזה סכנה ובעיה..את רק צריכה לא להלחץ..גם את את במערבלות לא קורה כלום (מניסיון חחחח) את הרי עם גלשן ואת לא תיסחפי לקבינימט ממערבולת כי היא די במקום אחד..והכי חשוב לא להלחץ ולחתור ולנסות לצאת ממנה מקסימום את לא לבד ותמיד יש עוד אנשים במים אז באמת אין מה לדאוג מזה ממש...גם אם תסחפי את עדין עם גלשן ולא תטבעי ולא יקרה לך כלום ..וגם אם זה רחוק ימצאו אותך(מתישהו חח)! זה מה שמעודד אותי ומוריד לי תפחד:) בתור מתחילה תתחילי בבטיחות איך לא לקבל תגלשן באף (גם היה לי ניסיון בזה חח) וכאלה:) בהצלחה!!!

068

New member
דר"כ תודה שענית לי

כבר התחלתי להתייאש =[

אודלינה

New member
הגלשנים עשויים מאותון חומר כמעט

שעשוי הבוגי.. אבל זה לא כל כך משנה. מלמדים גם איך לעקוף את הגלים. דווקא אותי למדו איך לזהות מערבולות ובורות. ודאק דייב באמת לא מלדמים כי אי אפשר לצלול עם גלשנים כאלו (כמו שאי אפשר לעשות דאק דייב עם לונגבורד). חוץ מיזה שזה כייף, לפי דעתי זה עדיף, כי תוכלי להתקדם יותר מהר בגלישה כי יהיה לך כבר את הבסיס ותהיי יותר בטוחה עם ההתקדמות שלך (אם את עושה נכון או לא). מקסימום תוכלי לבקש מהמדריך שיסביר לך על מערבולות ובורות

rachelc26

New member
בקורס שאני עשיתי אכן יש חומר תאורתי

מלמדים לקרוא את הים- הגלים וזה דיי האמת חופף לזרמים- הסבר ארוך, לא יודעת איך לרשום אותו...

שנקו

New member
הינה תשובה

אם את מאזור חיפה לכי לחוג של צחי יקיר הוא יעזור לך וילמד אותך כל מה שצריך..

b m x

New member
קורס לא חוג

מה שצחי יקיר מעביר זה קורס ההבדל זה שחוג זה יותר חפיפי,וקורס זה יותר ממוקד ומקצועי-לפחות אצל צחי יקיר. מומלץ.

אודלינה

New member
אצל צחי בטוח יהיה אחלה

יש לו אחלה גישה לתחום הזה, ונראה לי שהוא בין היחידים שמשלב יוגה וגלישה, שזה חשוב

068

New member
תודה רבה לכולם!!!

אני בן אבל לא נורא, מה אתם אומרים על אוריאן בטופסי יש המלצות? (כי אני גר בת"א =\ )

אודלינה

New member
כנס

תכנס לקישור ותראה את הפרסומת מצד ימין... לפי דעתי אצל אוריאן מומלץ מאוד. ותזכור הרבה יותר עדיף לך לקחת שיעור פרטי ולא קייטנה. בהצלחה

למעלה